Medimagazin logo

Öldürmeye teşebbüs! İlaç yazdırmak isteyen hasta doktoru boynundan jiletle yaraladı

İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Fizik Tedavi Bölümü'nde görevli Asistan Dr. Kadir Songür, bir hafta önce ilaç yazdığı Bayram K. tarafından, jiletle boğazından yaralandı. Çalıştığı hastanede tedaviye alınan Songür'ün hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.
Kaynak: AA
Öldürmeye teşebbüs! İlaç yazdırmak isteyen hasta doktoru boynundan jiletle yaraladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR - Olay, bugün saat 15.00 sıralarında, İKÇÜ Hastanesi Fizik Tedavi Bölümü'nde meydana geldi. İddiaya göre, geçen hafta diz ağrısı nedeniyle geldiği hastanede, Asistan Dr. Kadir Songür tarafından kendisine ilaç yazılan Bayram K., "Yazdığın ilaç ağrımı geçirmezse, o zaman görürsün" diyerek, hastaneden ayrıldı.

Bugün, yine hastaneye gelen Bayram K., bir anda Songür'ün odasına girip, yanında getirdiği jiletle saldırdı. Boğazından jiletlenip, kanlar içinde kalan Kadir Songür'e, çalıştığı hastanedeki meslektaşları ilk müdahaleyi yaptı. Jiletin, karotise zarar vermediği, ancak derin kesik oluştuğu bildirildi. Olay yerinden kaçan Bayram K. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

katip çelebi üniversitesi
sağlıkta şiddet
doktor
asistan
Yorum (15)
AkademisyenDrBonemaker
Sözün bittiği yer!!!!
15
Cevapla
Levo
Şimdi yapanı bir kinarlar.bir daha böyle bir şey yapmaya kimse cesaret edemez.
20
Cevapla
Ahmet Aydemir
Bu son olmayacak. Giderek daha fazla sayıda ve daha da şiddetli olarak devam edecek gibi görünüyor. çünkü efektif ve caydırıcı ne bir cezası var nede önleyici hastane giriş çıkışlarında tarama üst arama yapılmıyor
11
Cevapla
omer
Doktor bey boynundan bicaklanmis, siz koroner damar zarar gormedi yaziyorsunuz. Bu sitenin saglikci bir danismani yok mu?
19
Cevapla
dr
noroloji dr lari sut kararlarina ofkeli baslikli 05.09.2019 tarihli habere yapilan 07.09.2019 tarihli yorumda bu olaylarin olabilecegini ifade etmistik.siz hicbir ilme hukuka meslek etigi ve mantiga uymayan kararlar cikarip hastalari sadece belli ve sinirli yerlere ilac yazdirmaya baslar,toplumdaki depresif psikoz ve antisosyal kisilik ozellikli vatandasa antidepresan ve antipsikotik yazimini psikiyatristlere birakirsaniz toplum psikiyatriste ulasmakta zorlanirsa bu sekilde istenmeyen olaylar olur.meslektasimiza cok gecmis olsun.Rabbim kotulerle karsilastirmasin.dilerim bakanlik yetkilileri ve adalet bakanligi yetkilileri siddeti onleyici caydirici kanunlar hazirlarlar daha fazla can yanmadan. .
18
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir