Medimagazin logo

Önce Sağlık Müdürü ardından bir doktorun eşi öldürüldü!

İzmir’in Torbalı ilçesinde Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Park’ın öldürülmesinin ardından bir doktor eşi daha evinde öldürüldü. İki olayın birbiri ile benzerlik göstermesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Hareketli dakikaların yaşandığı ilçede polis alarma geçti.
Önce Sağlık Müdürü ardından bir doktorun eşi öldürüldü!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR-İlk olay Ertuğrul Mahallesi Dost Yunus Sitesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fuat Mehmet Park (53), evine giren hırsız ile karşılaştı. Dr. Fuat Mehmet Park’ı gören ve kimliği belirlenemeyen hırsız ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Kanlar içerisinde yere yığılan Dr. Park, ağır yaralandı. Çevre sakinleri durumu polis ve 112 Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Dr. Park’ı ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Dr. Fuat Mehmet Park, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

CERRAHIN EŞİ DE ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan, ilçeden bir cinayet haberi daha geldi. Alpkent Mahallesi 1032. sokakta bulunan Baran Apartmanı’nda yaşayan Torbalı Devlet Hastanesi doktorlarından cerrah Harun Gülcemal’in ev hanımı olan eşi Hatice Gülcemal de öldürüldü. İki olayın birbiri ile benzerlik göstermesi akıllarda soru işaretleri bıraktı.

İlk tespitlere göre, kapıyı çalarak içeri giren silahlı kişi, burada tartıştığı çiftten Hatice Gülcemal'i tabanca ile vurdu. Dr. Harun Gülcemal'i ise silah zoru ile rehin alan saldırgan, yakındaki bir ATM'ye götürdü. Burada, bin 500 lira nakit para çektiren saldırgan, ardından tehdit ettiği doktorun eşi Hatice Gülcemal'i silahla öldürdüğü öğrenildi.

Yapılan araştırma sonucu şüphelinin Yazıbaşı Mahallesi'nde bulunan bir otele giriş yaptığını belirleyen ekipler, otelin etrafında geniş güvenlik önlemi aldı.

Bu sırada polisin geldiğini fark eden zanlı birinci kattaki odanın penceresinden atlayarak markete girdi.

Markettin arka tarafından bulunan pencerenin camını kırarak kaçmaya çalışan zanlıyı fark eden polis ve jandarma ekipleri teslim ol çağrısında bulundu. 

Zanlının ateşle karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada polis memuru Yaşar Kahırlı yaralandı

ÇATIŞMADA VURULAN POLİS MEMURU YAŞAR KAHIRLI

Polis arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla önce Torbalı Devlet Hastanesi kaldırılan yaralı polis memuru daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 

Zanlının ise çatışmada ayağından yaralandığı belirlendi. Ayağından yaralanan şahıs otelin alt katında bulunan marketin pencere camını kırarark, arka taraftaki araziye kaçtı. Ağır yaralanan polis memuru Yaşar Kahırlı, Torbalı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen polis memuru Kahırlı, buradan Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Zanlı, polisler tarafından her yerde aranırken, Dr. Harun Gülcemal’in yaklaşık bir hafta önce Torbalı Devlet Hastanesinde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma ve zanlıyı arama çalışmaları sürüyor.

Zanlı 'soğuk kanlı'ydı

Zanlının cinayetleri işledikten sonra girdiği markette çalışan Ömer Yıldız, yaptığı açıklamada, şüphelinin saat 00.20 sıralarında çalıştığı markete geldiğini, alışveriş yapıp ayrıldığını belirtti.

Şüphelinin yaklaşık 15 dakika sonra yeniden markete geldiğini ve gezindiğini aktaran Yıldız, "Alışveriş yaptı ama dışarı çıkmadı. Bana 'Dışarıda düşmanlarım var. Buradan çıkmama yardım et' dedi. 'Ben de kaçacak yer yok tek çıkış var. Neden kaçıyorsun?' dedim. 'Düşmanlarım var beni öldürecek' dedi. O anda içeriye polisler girdi. 'Dur' ihtarında bulundular ama şahıs durmadı. Hemen silahına sarıldı. Polise silahını yönetti. Polis de silahını çıkardı. O an ben de orada, köşede eğilmiş bekliyordum. Polis bana 'çık dışarı' dedi. Ben de dışarı çıktım." dedi.

Yıldız, otele doğru gittikten 5 dakika sonra 3-4 el silah sesi duyduğunu, çalıştığı markete tekrar geldiğinde cam kırıkları ve boş silah mermileri gördüğünü anlattı.

son dakika
izmir
sağlık müdürü
harun gülcemal
Yorum (9)
celal boğa
porr.op.dr sen insan mısın?
18
Cevapla
hakan yüce
Porr (Op.dr) Peki sağlığı kim yönetsin, doktor yerine kim? Doktor aynı zamanda yöneticidir, doktorluk sadece hasta bakmak değildir, planlama yapmaktır. Sağlık Bakanı da doktor olmasın o zaman, hatta sağlıkçı bile olması, gitsin hasta baksın
10
Cevapla
Özgür
Porr(Op.dr) isimli şahıs sen insan olamazsın.
13
Cevapla
Mustafa Karagülle
Gerçekten porr(op Dr) yorumunu buraya kabul edecek kadar akıl tutulması yaşıyor musunuz?
14
Cevapla
Haldun Güner
Kaybettiklerimize, Allah rahmet eylesin, yılın son günlerinde çok acı bir haber daha.
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir