Medimagazin logo

Oraklı saldırıya uğrayan kadın doktor, dehşet veren o dakikaları anlattı

Rize’de Devlet Hastanesinde Ali Sırrı K.'nın oraklı saldırısında yaralanan görevli doktor Meltem Puşuroğlu, yaşadığı anları anlattı
Kaynak: DHA
Oraklı saldırıya uğrayan kadın doktor, dehşet veren o dakikaları anlattı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Oraklı saldıryan uğrayan doktor Meltem Puşuroğlu, DHA muhabriri telefon üzerinden olay anını anlattı. Puşuroğlu, şu ifadelere yer verdi: 

“Randevusu gelen hastaydı. İçeri çağırdım. Bir anda içeri girdi ‘buyurun şikâyetiniz nedir’ dedim. Belinden kesici aleti çıkartarak bana savurdu. Sonrada çıktı gitti. Aramızda hiç konuşma bile geçmedi. Yaralandım. Durumum iyi evimdeyim, dinleniyorum. Şahıs yakalanmış ona da üzüldüm; eşi 4 çocuğu varmış. Yaptığı normal değil. Rize’de 10 yıldır görev yapıyorum.”


Rize Devlet Hastanesinde kadın doktora oraklı saldırı: Saldırgan sorguya alındı


SALDIRGAN DURUŞMAYA KADAR EV HAPSİNDE TUTULACAK

Kadın doktora oraklı saldırıyı gerçekleştiren şahıs, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken; ilk duruşmasına kadar ev hapsinde tutulmasına karar verildi.

 

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN KINAMA

Bu arada Rize İl Sağlık Müdürlüğü de yazılı açıklamada bulunarak yaşanan saldırıyı kınadı. Yapılan açıklamada, “Rize Devlet Hastanesinde görev yapan değerli hekimimiz Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Dr. Meltem Puşuroğlu’na yönelik yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hastasına yardımcı olabilmek, acısını dindirmek, yarasına merhem olabilmek dışında hiçbir amacı olmayan bu uğurda zorluk, sıkıntı gözetmeksizin geceli gündüzlü, can siper hane gayret gösteren fedakar hekimimize görevi başında her ne amaçla olursa olsun, nasıl bir bozuk düşünce ile beslenirse beslensin yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine tüm sağlık camiası ve hizmet etmekten onur duyduğumuz halkımız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” denildi.

rize devlet hastanesi
dr. meltem pusuroglu
Yorum (4)
Batuhan
Hocam çok geçmiş olsun.
7
Cevapla
cihangir beyazıt
Savcının aracına "Saygıdeğer beyfendi burası yol ağzıdır park ederken lütfen dikakkate alınız" minvalinde bir not bıraksaydı kesin ceza alırdı, ama doktora orakla saldırmak ceza sebebi değil. Kaymakam, vali, hakim, savcı...Arkadaşlar bunlardan hangisi bizim kadar emek veriyor ilme? Hangisi bizim kadar okuyor? Ya TUS sınavı her yıl dünyada ikinci en zor sınav seçiliyor. Doktorlar bu sınavı geçiyor. Birinci en zor sınav Amerikan Yargıçlık Sınavı. Birinde Amerika'da yargıç oluyorsun, diğerinde Türkiye'de dayak yiyen, orakla biçilen doktorcuk oluyorsun. Burada bir problem var. Suçlu biziz arkadaşlar kimse değil. Dayanışmadığımız için, birlik olmadığımız için, birbirimizin kuyusunu kazdığımız için, ilimi ayaklar altına alıp sağa sola yalpaladığımız için suçlu biziz kimse kusura bakmasın.
26
Cevapla
Uzm
"tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken" yorum boş deyip yazmadım
8
Cevapla
dr
doktorluk yapılmazz.doktor şamaroğlanı olmuş.
8
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir