Medimagazin logo

Ötenazi isteyen Trigeminal Nevraljili kadın Ankara'da tedavi altına alındı

ANTALYA'da beyaz dişlere kavuşmak için kaplama yaptıran ve daha sonra şiddetli ağrıları nedeniyle tüm dişleri çekilen Sunay Öztürk'ün (41) tedavisi için Sağlık Bakanlığı devreye girdi. Ankara'da tedaviye alınan Öztürk'ün, ilaç tedavisinin ardından ameliyat edileceği belirtildi.
Ötenazi isteyen Trigeminal Nevraljili kadın Ankara'da tedavi altına alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alanya'da oturan 2 çocuk annesi Sunay Öztürk, 6 ay önce dişlerini beyazlatmak amacıyla 'zirkonyum' kaplama yaptırma kararı aldı. Anne ve babasından kalan emekli maaşının yanı sıra bankadan 10 bin lira kredi çekerek özel diş polikliniğine giden Öztürk'ün, 20 dişi kaplama için kesilerek küçültüldü. Çenesinde ve sol azı dişinde ağrı hisseden Sunay Öztürk'e, özel poliklinikte kaplamaları takıldı. İşlemden bir hafta sonra sol yanağında ve çenesinde şiddetli ağrı çeken Öztürk'ün dişlerine kanal tedavisi yapıldı.

Kanal tedavisine rağmen dişlerindeki ağrıları dinmeyen kadın, son çare 32 dişini çektirmek zorunda kaldı. Dinmeyen ağrıları nedeniyle uykusuz ve zor günler geçiren Öztürk için 'delirten hastalık' diye tabir edilen 'trigeminal nevralji' teşhisi konuldu.


Trigeminal nevralji hastası kadın şimdi ötanazi istiyor


TEDAVİ İÇİN ANKARA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Antalya'da çeşitli hastanelerde ağrılarına çare bulamayan Sunay Öztürk'ün sesini duyan Sağlık Bakanlığı, kadını Ankara'da Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye aldı. Bir hafta önce hastaneye girişi yapılan Öztürk'e şu an için ilaç tedavisi uygulandığı, operasyon için uygun koşulların beklendiği kaydedildi.

Tedavi olmak için tüm imkanlarını harcadığını ve son çareyi Ankara'da aradığını anlatan Öztürk, "İstanbul'da bir hekim vardı benim hastalığımla ilgilenen, ancak gidemedim. Muayene ücreti dahi 1500 TL civarındaydı. Sağlık Bakanlığı burada tedavi için devreye girdi. Şu an için sadece ilaç alıyorum. Sonuç ne olacak bekliyorum" dedi.

trigeminal nevralji
sunay ozturk
delirten hastalik
Yorum (2)
murat celikten
Siz döner sermaye tavanının 5 kat arttırmayla uğraşın daha... vatandaş 1500 tl muayene ücretinden bahsediyor özelde çalışan hekimden. Sanki doktorların çoğu tavana takılıyorda. Memlekette tavana takılan doktor yüzdesi kaç ve bu doktorlar ne yapmışlarda döner sermayede tavana takılmışlar hiç araştırmadan çalışmadan içi boş bir uygulama yapılıyor. doktorların eline geçen ortalama döner sermaye oranını yukarı çekin öncelikle. Özelde yapılıp kamuda yapılmayan işlemlerin puanlarını 3-4 kat arttırıp özellikli işlem statüsüne sokun. Ama her yerde aynı standartlarda denetleme yapın ve gerekirse cezai işlemleri de başlatın ki suistimallerle başınızı ağrıtmasınlar. Denetimsizlik, acemilik, beceriksizlik nedeniyle devletin sağlık alanında her yıl 4-5 milyarı boşa gidiyor. Bilen yok, araştıran yok, denetleyen yok, tamamen başı boş bir sistem. İşten anlayan, taşrayı bilen, dönen tezgahlardan haberdar bile olmayan bir dünya adam bakanlığı kurtarıyoruz diye geziyor.
3
Cevapla
Frankie Bellevan
Acılarından Kurtulmak İçin Ötenaziyi Bile Düşünen , Göze Alan Trigeminal Nevralji Hastası Sunay Öztürk HanımEfendiyle Ve Sorunlarıyla Yakından ilgilenen , Acılarını DinDirmeye Çalışan Sağlık BakanlIğıNı Konuya Duyarlı Yaklaşımı Nedeniyle Kutluyorum... Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Değerli Tüm Hocalarımıza , Meslektaşlara ve Çalışanlara Kolaylıklar Ve Başarılar Diliyorum.... Hepsine De Selamlar , Sevgiler , Saygılar... Umarım Sunay Hanım Bu Defa Acılarından Kurtulur...
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir