Medimagazin logo

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ görevden uzaklaştırıldı

YÖK, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın görevden uzaklaştırıldığını açıkladı
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ görevden uzaklaştırıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

YÖK, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Açıklamada, ''Yükseköğretim Genel Kurulunun 10.08.2020 tarihli toplantısında, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ hakkında Yüksek Denetleme Kurulu'nun raporu görüşülmüş ve Prof. Dr.Bağ görevinden uzaklaştırılmıştır.'' ifadelerine yer verildi.


Sosyal medyada tepki yağdı, Defne bebeğe randevu verildi


 

NE OLMUŞTU?

Eşini daha önce ilk olarak İslami Bilimler Enstitüsü'ne sekreter olarak atamasıyla, ardından da Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne bilgisayar işletmeni olarak görevlendirmesiyle gündeme gelen Bağ, eşi için ‘adrese teslim’ ilan açmıştı.

Yükseköğretim Kurulu’nca (YÖK) Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ hakkında soruşturma açılmıştı…


yok
pamukkale universitesi
prof. dr. huseyin bag
gorevden uzaklastirildi
Yorum (5)
Memed
Tebrik ederiz.Haksızlık,kayırmacılık,ideoloji,slogan ile etraf toplayıp devlet yönetimini ele geçirip geçiremezse her türlü fitneyi çıkarıp şeş kaza iktidar olursa millete saç,baş,rejim muhabbeti yapıp evladı şehit olabilir,asker olur ama saçı kapalı diye orduevine giremez zihniyetlerinin millete yaptığı yanlışlığı,yolsuzluğu,fitne fesadı,milli değerler cumhuriyet ayağı ile alenen askere polise kurşun sıkan terör örgütünün temsilcilerini birberaber dost kendinden görüp milletede Atatürk dersi vermeye çalışan asrın helak olacak güruhu gibi davranmak müslümana yakişmazdi.Sizin Hz.Ömer gibi bir rehberiniz örneğiniz var.Başkalarının şerrini önlemek için iktidarı ele geçirip bu şer bela tarafı bertaraf etmek için asla onların yaptığı başvurduğu kendi tayfasina torpil ,kendi derneği gurubu olanı Kayıran müşrik lobiler gibi olamazsınız ...Tekrar tebrikler...Bu arada yanlış yok olacak,bedeli ne olursa olsun.
13
Cevapla
Z.A.
Sadece bu rektör mü atamış ki? Sırf bu sebeple görevden uzaklaştırılmış olamaz herhalde. Zira Anadoludaki birçok üniversitede atamaların bu şekilde olduğu bilinen bir şey değil mi zaten? Ya birisinin çocukları, ya yeğenleri, ya eşleri bir şekilde hep birilerinin yakınları atanmıyor mu? Daha yakın zamanda yine bir Anadolu üniversitesindeki muzzam kadrolaşmaya dair bir haber vardı. "Böyle ‘olasılık’ sadece Türkiye’de olur!" başlıklı yazıyı dileyen okuyabilir. Sadece bu rektörün üzerine çok gidilmesi enteresan bir durum.
96
Cevapla
bozeren
Türkiyede herhalde ilk kez böyle bir şey oluyor. tebrik ediyoru(m)z. devamını da bekliyoru(m)z milletçe. sosyal medyada olayı güya köpürtenlerin devrinde böyle şeyler pek vaki değildi. gene de çok güzel bir olay oldu. unutmayın, her renk eşit hızda kirlenir ama, beyazın üstündeki en ufak bir kir, hemen dikkati çeker.
18
Cevapla
Dr.Cevdett
KULDAN UTANIN bari, görüyoruz ki Allah'tan korkmuyorsunuz. Yoksa böyle bir şey yapabilir misiniz? Hoş diğer alınan akademisyenlerde rektör, dekan ve bölüm başkanıyla işi bağlayıp kişiye özel ilanla alınıyor ya. Bu kadar da açık-saçık ulu orta iş yapılmaz! Pes yani...
19
Cevapla
memed
Yanlış ali de yapsa yanlış veli de yapsa yanlış önce bunu anlamak lazım.Yanlışın yanlış olduğunu bilip en başından yeltenmemek lazım.YANLIŞI YAPARIM YANIMA KAR KALIR SANMAMAK LAZIM.Yanlışı düzeltmek doğruyu yerleştirmek için şuculuğu,buculuğu,birbirimizi farklı bir yaratık görmemek lazım.KARAR VERİRKEN,DEĞERLENDİRİRKEN EĞİTİMLİ İNSAN İSEK HADİSENİN İÇİNDE YANLIŞ OLAN,DOĞRU OLMAYAN BİŞEY VARMI VARSA KESİNLİKLE ONA YANLIŞ DEMEK VEDE ARTIK LÜTFEN SİYASİ,İDEOLOJİK BAKIŞI KESİNLİKLE DEMODE,GERİCİ,ÇAĞDIŞI GÖRMEK ,BÜTÜN SORUNLARIN ÜZERİ ÖRTÜLDÜKÇE BÜYÜDÜĞÜNÜ,KENDİMİZİ DOĞRU İNSAN,DOĞRU BAKIP DOĞRU GÖREN,DOĞRUYU İSTEYİP YANLIŞADA BU OLMAZ OLMAMALI DİYEBİLEN KİŞİLİĞE BÜRÜNDÜRMEMİZ LAZIM.UNUTMAYIN SİYASETTE ALİ GELSE VELİ GİTSE GELİP GİDECEK YİNE İNSAN.YANİ KURTARICI BEKLEMEYİN,KENDİMİZİ GELİŞTİRELİM SIYRILALIMİ BİZE TOPLUMA FAYDASI OLMAYACAK BAKIŞ AÇILARINDAN,ÖNYARGI OLMASIN,NİYET OKUMA OLMASIN,HII BU YAPTIYSA KESİN BİR PİSLİK VARDIR,BU YAPARSA ASLA DOĞRU OLMAZIDA BIRAKALIM.ARTIK ÇOCUKLARIMIZ BİZİM CEBELLEŞTİĞİMİZ SORUNLARIN OLDUĞU ÜLKEDE YIPRANMASIN,CEBELLEŞMESİN,SİSTEMOTURMUŞ,BELLİ DÜZEYE BİLİNCE GELMİŞ ZİHNİYETİN HAKİM OLDUĞU ÜLKEYİ İNŞAA EDELİMKİ ÇOCUKLARIMIZI AHLAKSIZLAR KOLAYLIKLA ÇIKARINA YEM,SİYASETİNE TABAN,KULLANMAYA MÜSAİT ENERJİ GÖRÜP YUKARDA SALTANATINI KURUP MİLLETEDE SÜSLÜ LAFLAR,DAMARDAN CÜMLELER KURARAK,İŞBİRLİKÇİ ÇIKAR ÇEVRELERİ İLE BOZUK DÜZENİN BEDELİNİ EVLATLARIMIZA ÖDETİP,BELLİ GURUBU VE KENDİ ÇEVRESİNİ İHYA EDİP BİRDE ALKIŞ ALMASIN...NE ZAMAN UYANACAĞIZ????
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir