Medimagazin logo

Poliklinik yaparken bilinç kaybı yaşayan Fizik tedavi uzmanı hayatını kaybetti

İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Dr. Melek Yağlı beyin kanaması nedeniyle verdiği yaşam savaşını kaybetti.
Poliklinik yaparken bilinç kaybı yaşayan Fizik tedavi uzmanı hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul Tabip Odası, İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Covid polikliniğinde görev yapan Dr. Melek Yağlı’nın bir hastasıyla Covid polikliniğinde yaşadığı tartışma sonrası geçirdiği beyin kanaması nedeniyle verdiği yaşam savaşını kaybettiğini duyurmuştu.

Ancak İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Recep Demirhan tarafından yapılan açıklamada Dr.Melek Yağlı'nın 1 haftadır devam eden baş ağrısı şikayetiyle tetkik ve tedavilerini ayaktan sürdürmekteyken fizik tedavi polikliniği yaptığı esnada koltuğunda otururken aniden bilinç kaybı yaşadığı, odasındaki hastasının uyarısıyla mavi kod verilerek yoğun bakıma alındığı bildirildi. 

İddia edildiği gibi hasta ile tartışması söz konusu olmadığını bildiren Başhekim Prof.Dr.Demirhan "Hastanemizde gerekli tetkikler yapılarak yaygın SAK saptanmış olup Anestezi-Reanimasyon, Beyin Cerrahisi klinisyenleri tarafından gerekli olan tüm müdahaleler yapılmıştır. Ancak beyin ölümü gerçekleşmiş olup, maalesef hekim arkadaşımız 29 Ekim 2020 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur" dedi.

 

dr. melek yagli
istanbul
Yorum (6)
Ayşe tuğba tecirli
Merhabalar hitap ettiğiniz kesim doktorlar olduğundan daha tıbbi konuşabilirisniz,sanki halka hitap eder gibi konuşuyorsunuz,konuşma uzuyor,zatrn az zamanımız var ,,,
20
Cevapla
naim ünsal
çok sıklıkla medimagazin , e hitap ettiğiniz kesim doktorlar ona göre konuşun diye bir eleştiri geliyor..medimagazin dahil tüm yazılı ve görsel basın, haber kaynağı olarak AA,DHA vs gibi ajansları kullanır.onlar haberi nasıl servis ederse o şekilde yayınlarlar.kendilerinin sahada her haberi toplayıp işlemesi teknik olarak çok zordur..
7
Cevapla
bozeren
Allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.
13
Cevapla
Dr Ramazan Yılmaz
Allah rahmet eylesin.
9
Cevapla
Port
Dr lar çalışmaktan kendine baktirmiyor.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir