Medimagazin logo

Prof.Dr.Tomris Özben EFLM başkanlığına seçildi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr.Tomris Özben European Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine (EFLM) başkanlığına seçildi
Prof.Dr.Tomris Özben EFLM başkanlığına seçildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Barcelona'daki EuroMedLab Kongresi'nde 19 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerde Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr.Tomris Özben'in European Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine (EFLM) başkanlığına seçildi.

Prof.Özben EFLM yönetim kurulunda 2020-2021 döneminde seçilmiş başkan olarak, 2020-2021 döneminde ise EFLM başkanı olarak görev yapacak.

 

 

eflm
Yorum (1)
Forest Whitaker
Bu EFLM 'nin Türkiye'deki tam karşılığı , ÖFLM oluyor.. " ÖFeLeMe " ; Sağlık Çalışanlarına Reva Görülen hunharca durumun , genel özeti.. Türkiye'de bu kurulun başkanlığı ise özenle seçilerek , hangi sağlık bakanı gelirse gelsin , bizzat o'nun tarafından yapılıyor , yürütüyor ve " tatbik " ediliyor.. Kurulun Başkanlığı bir Nevi ; İsmail Dümbüllü'nün Kavuğu gibi , Mazbata gibi , elden ele ( selef-halef ) devrediliyor.. Bu konuda ( ÖFLM Bşk'lığı ) gelmiş geçmiş en başarılı bakan , hiç şüphesiz , sn.Recep Akdağ olmuştur..
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir