Medimagazin logo

Psikiyatri uzmanı Dr. Fikret Hacıosman gözyaşları ile uğurlandı

İstanbul Bahçelievler'de hastası tarafından vurulan Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman son yolculuğuna uğurlandı. Doktorun eşi uzun süre tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Bu arada Gaziantep-Kilis, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa'daki tabipler odaları, meslektaşları Fikret Hacıosman'a yönelik silahlı saldırıyı kınadı
Kaynak: Habertürk
Psikiyatri uzmanı Dr. Fikret Hacıosman gözyaşları ile uğurlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul'da hastası tarafından uğradığı silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman son yolculuğuna uğurlandı. Hacıosman'ın cenaze namazı Bahçelievler Mehmet Ülker Cami'nde ikindi namazının ardından kılındı. Cenaze namazı öncesi Hacıosman'ın eşi Mutlu Esentürk Hacıosman ve kızı Beril Zeynep Hacıosman taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, hastane çalışanları, doktorlar, İstanbul Tabip Odası üyeleri ve Hacıosman'ın yakıları katıldı. Cenazeye katılanların bazılarının doktor önlüğü giydiği görülürken, bazılarının boynunda stetoskop olduğu görüldü.

Hacıosman, kılınan cenaze namazının ardından Küçükçekmece Yeni Kanarya Mezarlığı'na defnedildi.

dr. fikret hacıosman
ruh ve sinir hastaliklari uzmani
Yorum (3)
ZEKİ CAN
EYYYYYYYY BAKAN NERDESİN.....ALLAHTAN KORKUN SİZDE DOKTORSUNUZ NEDEN ÇARE BULUNMAZ NEDENNNN
33
Cevapla
dr
Medimagazini uzun bir süredir takip ederim. Sağlıkta şiddetle ilgili haberlere artık eskisi kadar yorum yazılmıyor belki de bir kısmı içinde barındırdığı bardağın taşma durumuna bağlı içerdiği yorumlar nedeniyle sansürleniyor. Hangi sebeple olursa olsun kötü bir belirti. Şiddet artıyor, yorumlar azalıyor. Tifo ateşindeki ö l ü m h a ç ı gibi. Nabız artıyor, ateş azalıyor, sonuç ölüm.
13
Cevapla
LUNA AKSOY
Sağlık kuruluşlarında güvenlik görevlisiyle beraber dedektör (silah, iyarojenik\noniyatrojenik radyasyon ve diğer tehlikeleri saptama) özellikli geçit kapıları da olmalı.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir