Medimagazin logo

Saç ekimi sırasında ölüm iddiası: Doktor gözaltına alındı

Bağcılar'da İbrahim Gül'ün saç ekimi için gittiği özel hastanede hayatını kaybettiği olayla ilgili görevli doktor gözaltına alındı.
Saç ekimi sırasında ölüm iddiası: Doktor gözaltına alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İtalya’da kuaför olan 27 yaşındaki İbrahim Gül, saç ektirmek için geldiği İstanbul’da özel bir hastanede ameliyat esnasında hayatını kaybetmişti. İhmal iddialarının ardından harekete geçen polis ekipleri, saç ekiminde görevli doktor M.A'yı gözaltına aldı.

Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 'şüpheli ölüm' konusuyla ilgili Bağcılar ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; 11.09.2021 tarihi saat 18.10 sıralarında Bağcılar ilçesi Barbaros Mahallesi'nde bulunan bir hastanede İbrahim G. isimli şahsın saç ekimi esnasında kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye intikal ettirildiği ancak kurtarılamayarak hayatını kaybettiği anlaşılmış, saç ekiminde görevli doktor M.A. görevlilerimizce yakalanmıştır" ifadelerine yer verildi.

malpraktis
saç ekimi
doktor
Yorum (7)
murat
Basit bir saç ekiminin böyle hayati bir duruma yol açabileceğini kimse aklına getirmemiştir sanırım.İşlem sırasında stres kaynaklı kardiyak bir problem veya anaflaksi olmuş olabilir.
15
Cevapla
Uzman dr Mehmet
Doktorun yeri yurdu çalıştığı yer evi telefonu her şeyi bellidir. Kimi yakaladınız anlamadım? O kadar katil varken o kadar tecavuzcu varken keşke onları yakaladık diye açıklama yapabilseydiniz . Ayrıca malpraktis çıkmaz bu işten ☺️ Stres kaynaklı mi olabilir.
26
Cevapla
ömer hayyam
bir hakim doktoru ( seni) hapse atsa, hapiste ölsen, sonrada masum olduğun ortaya çıksa...bu hakim; * yanlış kararından dolayı * özenli davranmadığından dolayı taksirle adam (seni) öldürmekten ceza alır mı? almalı mı?
28
Cevapla
özkan ışık
hekim suçsuzdur. bence mukadderat.
5
Cevapla
hasan
Muhtemelen ritim bozukuğuna yol açan irsi bir kardiyak anomali vardı. Bu durumda olanlar aniden ölebilirler. Otopside septumun kalın olması olayı aydınlatır. Ayrıntılı adli rapor çıkmadan hekime ceza verilmemelidir.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir