Medimagazin logo

Sağlık Bakanı açıkladı: Yeni gruplar aşılama programına tanımlandı!

Yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanlarının yanı sıra avukatlar, berberler ve kuaförler de programa dahil ediliyor.
Kaynak: AA
Sağlık Bakanı açıkladı: Yeni gruplar aşılama programına tanımlandı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bakan Fahrettin Koca aşılamada yeni grupları duyurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Aşı programımızda meslek gruplarımızın tanımlanmasına devam ediliyor. Yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da programa dahil ediliyor.

Berber ve kuaförler de aşılanacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programı kapsamında berber ve kuaförlerin de yarından itibaren aşı olabileceğini bildirdi.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarından itibaren alabilirsiniz. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.

"Tüm avukatlarımız aşı olabilirler"

Berber, kuaför ve gıda sektörü çalışanlarına ek olarak yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatların yarından itibaren Kovid-19 aşısı olabileceği bildirildi.

Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatlar aşı programına dahil oluyor. Yarından itibaren tüm avukatlarımız aşı olabilirler. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.

asi programi
asi sirasi
avukat
gıda sektörü
kuaför
berber
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir