Medimagazin logo

Sağlık Bakanı: Cumhurbaşkanımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı nasıl kutladığını hep birlikte izleyelim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık personelinin özlük haklarına ilişkin çalışmalarda önemli bir mesafe katedildiğini ve son noktaya gelindiğini belirterek çalışmaların Cumhurbaşkanı'na arz edileceğini söyledi. Koca, "14 Mart günü Tıp Bayramı'nı nasıl kutladığını hep birlikte izleyelim." dedi.
Kaynak: AA - Sinan Uslu
Sağlık Bakanı: Cumhurbaşkanımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı nasıl kutladığını hep birlikte izleyelim
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sağlık personelinin özlük haklarına yönelik düzenleme konusundaki soru üzerine Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konudaki hassasiyetini ifade ettiğini söyledi.

Erdoğan'ın bu konuda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile kendisini görevlendirdiğini aktaran Koca, "Çalışmalarda önemli bir mesafe katedildi, son noktaya gelindi. Cumhurbaşkanı'mıza arz ediyor olacağız. Hekimler başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın haklarını en iyi teslim edecek olan da kendileridir. 14 Mart günü Tıp Bayramı'nı nasıl kutladığını hep birlikte izleyelim." diye konuştu.


Cumhurbaşkanından doktorlara: Varsın gidiyorlarsa gitsinler!


 

sağlık bakanı
14 mart tıp bayramı
sağlık çalışanlarının özlük hakları
Yorum (44)
hopeless
KARŞILIKSIZ OLARAK, BOL BOL ALKIŞLARLA KUTLANIR
49
Cevapla
İBRAHİM BAKIR
Dün kutladı zaten. 14 martı da ancak ysp sendikaları beraber kutlar. BURADAN TÜM HEKİM KARDEŞLERİMİN TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN İYİ Kİ VARIZ
80
Cevapla
cek cak dr
cek cak....! çok erken başladı....! sıkıldık..!
27
Cevapla
Uzman Amele
Ya gec allasen sayin bakanim.. Bu laflar size de edildi hekim oldugunuzu unutmadiysaniz.. Hakkini maddi olarak almak tabiki onemli ama esas sorun itibar, sayginlik ve dolayisiyla siddete karşı mesleki onuru koruyabilmek.. Malpraktis ve çalışma kosullarinin insanca olmasi sorunlari.. Bu sorunlar aslinda halkin sorunlari.. 5dk.da bi muayene olmak, komplike ameliyatlar icin hastane hastane dolasmak kim ister ki.. Hekimin sorunu halkin sorunu ama iktidarinizin basindaki kisi bunu yerle bir etmis.. Kendisi seslenirken bile bunlar diye hitap ediyor.. Bu saatten sonra ne beklenir ki.. Ucretler artsa ne yazar.. Simdi 14 martta yine otekilestirecek, bolecek aciklamalar yapacak.. Biktik artik..
22
Cevapla
Dr.Müstafu
14 martı umutla bekliyorduk..14 martta lafı nasıl çevirecekler acaba diye merak etmistik.. Doktorlarin cok büyük emeklerini anlamayanlar ya da bunu anlatamayanlar olur tabi ama bari yanlış anlatmasınlar yahu! Herbir âmâ, filin bir yanını tutmuş "fil işte budur" diyor.. O da değil öteki de değil!.. Adımız, saygınlığımız dipleri gördü... Bu mesleği yine de Allah azim vermiş yapanlar, yapılamayacak en kötü muamelelere, hitaplara düçar olduk... Bu hallere düşmemizin başsorumlularindan biri de aslında bizi temsilini hiç görmediğimiz TTB oldu sanırım... İsmimizin kirlenmesine sebep olan herkes lütfen çekilsin artık.. Bu kutsal görev hiçbir zaman bu olanlari haketmez!
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir