Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı 3 ilin sağlık müdürünü değiştirdi

Sağlık Bakanlığı 3 ilin sağlık müdürünün yerlerini değiştirdi
Sağlık Bakanlığı 3 ilin sağlık müdürünü değiştirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Balıkesir İl sağlık müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz Bursa'ya görevlendirilrken, Balıkesir Sağlık Müdürlüğüne ise Bilecik Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin getirildi. Bilecik Sağlık Müdürlüğüne ise henüz atama yapılmadı

balikesir
bursa
bilecik
Yorum (6)
İnsan
Bir ara üç gün sürdü başhekim olarak atandım tabi gençlik var enerji var.Cuneyt Arkın filmlerinde Anadolu evladı olarak yetiştik saf Anadolu çocuğu orda malum örgütün elemanı olmayınca biz bu nerden çıktı gibi yada başka ülkenin insanı gibi giorulduk üçüncü yada diorduncu gun görev iptal edildi geri eski çalıştığım yere postalandim ...o zamanlar saf tecrübesiz iyi duygularla herşeye iyi bakan pislikten haberi olmayan biri olarak bi heves yada ne bileyim çocukluk işte bişey zannettik meğer insanlar siyaset ne pis bişeymiş.Tabi şamar oğlanı olma durumu oluyor git üçüncü gün geri postalaasinlar,sonra memlekete gittik ordada malum yapı elemanı olacaksın yada siyasilerin kaprislerini çekmek ilişkiyi ayarlayabilme kabiliyet lazım onlarlada yapamadık bi ton perişanlık oldu .Biz yine acıyoruz her insana içinde çıkar düşkünü olmayıp bilmeyen masum temizlerde vardir . birinin başına bişey gelince yinede acırım insanim çünkü ailesi var anası var çocuğu çoluğu var perişan olanlar var . Yalnız mesele şu ki İlahi adalet şaşmiyor beddua etmesende.Birde dedemin köyü vardi tarla yüzünden kardeş kardeşi yiyordu biz doğduğumuz zamanları öyle anlatırlardı şimdi dedeler yok koylerde kimse kalmamış evler virane bostanlar boş...demem şu ki aldanma dünyaya HAK tan sapma..belanı bulursun.İşini dürüst yap onurlu ol sistem otursun .oyuncak olursan makam için ,devletin makamını devletide oyuncak yaparsın.Bu memlekette makam şan şohret istermisin? hayır..ne istersin? Çocuklarımız bunca serefsizligin içinde yaşamasın isterim.O nedenle sistemi oturmuş adil şeffaf bir ülke geleceğe büyük bir mirastır ..
54
Cevapla
drsurgeon
çaliştiğim hastanede başhekim yardımcılarının odaları halka açık giren çıkan belirsiz.sanırsın ki danışma. sen 6 yıl oku üstüne 5 yıl ihtisas yap sonra danışman ol...yapılacak iş mi bu...
31
Cevapla
Anlayan Sezer
İnsan-hekim, ne güzel tespidler (hamdolsun hakka) bi dr arkadaşımıda aldılar başhekimlikten daha yılı dolmadan-yerine eskiden sınav birincisi bi cocuğun babasını getirdiler. o dr arkadaşım 1 ay güneş gözlüğüyle gezdi gece bile.
6
Cevapla
Abdullah
LİYÂKAT İÇİN OBJEKTİF KRİTERLER BELİRLENİP ATAMALAR O KRİTERLERE GÖRE YAPILMALI. Şu anki yöntem belli. İktidar kimde ise o ildeki il başkanı, iktidar m.vekili, belediye başkanı kafa kafaya verir, üçü de mutabıksa yönetici belli olur. Yok eğer her biri bir aday isterse aylarca iş sürüncemede kalır.
20
Cevapla
Daktır
Mantık sorusu gibi olmuş.Sıradaki il saglık müd ne kim gelmelidir. Bileciğe B ile başlayan başka ilden biri gelmelidir.(tarikatçı olması şartıyla)
16
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir