Medimagazin logo

Sağlık çalışanı, hastayı sırtında taşıdı

Adıyaman'da sağlık çalışanı, yaşlı hastayı sırtında ambulansa taşıdı.
Sağlık çalışanı, hastayı sırtında taşıdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ADIYAMAN-Yunus Emre Mahallesi'nde 6 katlı binanın ün üst dairasinde yaşlılığa hastalığı olan ve ayakları tutmayan 83 yaşındaki Emine Gürsoy, hastalanınca sağlık görevlilerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri evde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Gürsoy'u binanın asansörüne taşıdı.

Emine Gürsoy, asansörden ambulansa ise Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü 112 Başhekimliği'nde görevli Fevzi Güneş, sırtına alarak ambulansa taşıdı. Güneş'in bu davranışını gören vatandaşlar ise teşekkür etti. Gürsoy, ise ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

adıyaman
Yorum (2)
neco
gerekirse evet hasta sırtta da taşınır. gerekirse sedye üzerinde cpr da yapılır. bu işleri yapan binlerce sağlık çalışanı var zaten. haa onlar fotoğraf çekip medyaya servis etmiyorlar ki: bu mesleğin kutsallığı bozulmasın.emek küçümsenmesin. sandalye sedye yok muymuş o ambulansta. artık iş şova dönmeye başladı. sürekli biri sırta taşır biri sedye üzerinde cpr yapar. fotoğraftaki mimiklere dikkat edin.
15
Cevapla
Frankie Bellevan
Bu Tür davranışların Ne Milletin Ne de Hükümetin Gözünde Zerre-i Miskal Karşılığı Yok... Bu Hareketler Sağlık Çalışanlarından Daha Fazla Beklentiye giren Vatandaş sayısını Artırmaktan Başka bir işe Yaramaz... Vatandaş Sırtınıza Bindikten sonra , Yoruldum diyerek indirmek isteseniz de Sırtınızdan , Tepenizden inmezler... Yeni Türkiye'de Bu Devirler Kapandı... Artık Yok öyle Yağma... Maymunun Gözü Açıldı...!
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir