Medimagazin logo

Sağlık çalışanından özür dilemek için pankart açtı: 'Üzgünüm, pişmanım, özür dilerim'

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde sağlık çalışanlarına yapılan saygısızlık farklı bir arabulucuğu arkasından getirdi
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sağlık çalışanından özür dilemek için pankart açtı: 'Üzgünüm, pişmanım, özür dilerim'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil'inde sağlık çalışanlarına saygısızlık yapan bir vatandaş için tutanak tutuldu. Yaşanan olay sonrası savcılık arabuluculuk birimi vasıtasıyla Pediatri Asistanı Dr. Emre Ceyhun ile irtibata geçti.

Arabuluculuk birimi hasta yakının pişman olduğunu ve özür dilemek istediğini iletti. Dr. Emre Ceyhun hasta yakının yazılı olarak ve bütün sağlık personelinden özür dilemesini istedi. 
Hasta yakını pankarta yazdırdığı pişmanlık yazısında tüm sağlık çalışanlarından özür diledi. 

Sağlık çalışanının pankarta yazdığı özür metni: 

"Çocuklarımızın sağlığı için gece gündüz demeden emek veren başta Dr. Emre olmak üzere doktorlarımız ve bütün sağlık personeline hak etmediği şekilde davrandığım için üzgünüm, pişmanım, özür dilerim. " 

cerrahpaşa tıp fakültesi
Yorum (2)
Frankie Bellevan
Hasta Yakını Abdurrahim Alp'den Allah Razı Olsun... Bu Güzel Davranışa Vesile Olanlardan da... " Hepimiz " Biriz Beraberiz ve Kardeşiz.. Birbirimizin Hasmı Değiliz.. Birlikte Güçlüyüz....! Not : Prof.Dr.Alim Uzunalimoğlu Hocamız Vefat Etmiş.. Ailesine , Sevenlerine , AÜTF Camiasına Başsağlığı ve Sabır Diliyorum Allah Alim Hocamıza Rahmet ve Mekanını Cennet Eylesin... Hepimiz Allah'tan Geldik ve Zamanı Geldiğinde Yine O'na Döneceğiz...
26
Cevapla
dr.ezilen
doktora saldırı ve hakaretler artık bizi bıktırdı.insanca yaşamak istiyoruz.onursuz ve hakarete ses çıkaramayan kişi olmak istemiyoruz. karaktersizlere duyrulur.
23
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir