Medimagazin logo

Sağlık çalışanları 9 Mart-21 Nisan'da yüzde 25 indirimli uçacak

Sağlık Bakanlığı ve Anadolujet tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hayata geçirilen kampanyayla 9-14 Mart 2017'de uçak bileti alan sağlık çalışanları, 9 Mart-21 Nisan'da yüzde 25 indirimli seyahat edebilecek.
 Sağlık çalışanları 9 Mart-21 Nisan'da yüzde 25 indirimli uçacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı ve Anadolujet tarafından hayata geçirilen kampanyayla 9-14 Mart 2017'de uçak bileti alan sağlık çalışanları, 9 Mart-21 Nisan'da yüzde 25 indirimli seyahat edebilecek.

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Anadolujet şirketiyle ortak bir kampanyaya imza attı.

Kampanya kapsamında, "anadolujet.com" adresi üzerinden 9-14 Mart 2017 arasında uçak bileti alan sağlık çalışanları, 9 Mart-21 Nisan 2017 arasında yüzde 25 indirimli seyahat edebilecek. Kampanya, Ercan Havalimanı dahil, tüm Anadolujet uçuşlarında geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyen sağlık çalışanları, kurumsal e-posta adreslerine gönderilen kampanya detaylarına göre, indirim kodlarını kullanabilecek ve "anadolujet.com" adresi üzerinden biletlerini indirimli olarak satın alabilecek. Aktarmalı uçuşlar ise kampanyaya dahil edilmeyecek.

anadolujet
tip bayrami
sagligin gelistirilmesi genel mudurlugu
Yorum (4)
Arif
Hekimlerin yoğun çalışmaktan uçmaya vakitleri mi var ki? Yüzde kaç hekim bu imkana sahip? 14 Mart Tıp Bayramı için bir müjde verilecekse, Ek Tazminatı olmayan kurumlarda çalışan hekimler ve Emekli hekimlerin maaşlarında adam gibi bir iyileştirme yapmak daha isabetli olurdu, yoksa bunlar hava cıva, göz boyama.
32
Cevapla
Gokay
Sağlıkçının beklediği bunlar değil .. Lisansiyerler mağdur örneğin polisten en az 500 lira așağı kazanıyoruz ..
7
Cevapla
dr.mikro
Beklenen TIP BAYRAMI müjdesi sonunda geldi. Çalışan ve emekli hekim maaşları Hakim ve Savcı maaşları ile eşitlendi. Üstüne birde yıpranma payı hakkı alan çalışanlar sevinçten nereye uçacaklarını şaşırdılar. Neyse ki imdatlarına Anadolu Jet yetişti ve %25 indirimle büyük jest yaptı....
72
Cevapla
Mehmet
Hakim Savcı maaşı 13.500 TL TRT Çalışanı 18.750 TL maaş alırken resmen dalga geçiyor bunlar. Ilk seçimlerde cevabınızı verin. ..
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir