Medimagazin logo

Sağlık çalışanları Barış Pınarı Harekatına gönüllü gitmek istiyor

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan "Barış Pınarı Harekatı"na destek sürüyor
Kaynak: AA
Sağlık çalışanları Barış Pınarı Harekatına gönüllü gitmek istiyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hatay'ın İskenderun ilçesinde de bir şehit kızının da aralarında bulunduğu 100 sağlık çalışanı, ihtiyaç halinde gönüllü askere gidebileceklerini belirten dilekçe hazırladı.

Daha sonra dilekçeyi İskenderun Askerlik Şube Başkanlığına getiren grup, burada yetkililerle görüştükten sonra başvuru dilekçesini görevlilere teslim etti.

Şube çıkışı grup adına gazetecilere açıklamada bulunan Sağlık-Sen İskenderun Şube Başkanı Mehmet Fazıl Geçer, her zaman Türk askerinin yanında olduklarını söyledi.


Sağlık Bakanı: Bu onurlu ülkenin Sağlık Bakanı olmaktan bir kez daha gururlandım 


Onlara destek vermek amacıyla dilekçe hazırladıklarını ifade eden Geçer, erkek ve bayan bütün sağlık çalışanlarının gönüllü olarak imza attığını belirtti.

İskenderun Devlet Hastanesinde çalışan 4 çocuk annesi şehit kızı Fatma Mücahitoğlu da babasının Mersin'in Tarsus ilçesinde 1979 yılında teröristlerle girilen çatışmada şehit olduğunu söyledi.

Kendisinin de bu vatan uğruna canını verebileceğini aktaran Mücahitoğlu, "Ben de babam gibi bu vatana kanımı feda etmeye varım." dedi.

barış pınarı harekatı
sağlık çalışanı
mehmet fazıl geçer
Yorum (1)
Ahmet Kılıç
Türkiye genelinde samimiyetimle söylüyorum Fazıl başkan gibi ne sendika temsilcisi ne de bu kadar gönülden çalışan bir devlet görevlisi bulabilirsiniz bir insan bu kadar çıkarsız ve yalansız samimi olamaz .Seni üzüyorlar ama gönlümüz seninle başkanım. Memleketi çok güzel temsil ediyorsun iskenderun daki tüm sağlıkçılar seninle.....
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir