Medimagazin logo

Sağlık personeli ASM'deki dehşet anlarını anlattı: Ben yumruktan sonra yere düştüm

Beykoz’da bir aile sağlık merkezine gelen A.M.S., sağlık personeli ile yaşlı hastaya yumruklarla saldırmış, ortalığı birbirine katmıştı. Darp mağduru olan sağlık personeli Sümeyra Akdemir o dehşet anlarını anlattı.
Kaynak: İHA
Sağlık personeli ASM'deki dehşet anlarını anlattı:  Ben yumruktan sonra yere düştüm
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Beykoz Çavuşbaşı’nda bulunan bir aile sağlık merkezine gelen A.M.S., aile sağlık merkezine getirmediği çocuğu için kendi adına ilaç yazdırmak istedi. Görevli sağlık personeli, şahsa aile hekiminin başka aile sağlık merkezinde olması sebebiyle ilaç yazdırılamayacağını söyledi. Bunu üzerine şahıs karşısındaki sağlık personeline yumruklarla saldırdı. O sırada şahıs, kendisini engellemeye çalışan hasta Yaşar Türkyılmaz’ı (65) yumruklayarak yere düşürdü. Yere düşen yaşlı adama defalarca yumruklarla saldırdı.


Çocuğuna ilaç yazdırmak isteyen kişi doktorun itirazı üzerine sağlık personelini darbetti 



Saldırı anlarını anlatan sağlık personeli Sümeyra Akdemir; “ Hasta aile hekimliğimize geldi oğluna ilaç yazdırmak istediğini söyledi. Bir doktorla görüşmek istediğini söyledi yukarı çıktı ben de o esnada Huriye Hanıma astım hastası oğluna ilaç yazdırmak istiyor yardımcı olabilir miyiz dedim. Huriye Hanım da çocuğun kaydını açmamı söyledi. Yanıma geldiğinde oğlunun kimlik numarasını vermesini söyledim. Kimlik numarasını girdiğimde oğlunun kaydının Çekmeköy’de olduğunu bu şekilde işlem yapılamayacağını, kaydının buraya alınması gerektiğini söyledim. O esnada ‘bana yazın benim üstümden ilacı bana yazın’ dedi. Daha sonra küfür ederek dışarı çıktı. 2 dakika geçti ya da geçmedi içeri gelip daha ağır küfür edip bana yumruk attı. Ben yumruktan sonra yere düştüm. O esnada ilaç yazdırmak isteyen hasta vardı, beni korumak için bankoyu benim önüme itti. Amca beni koruduğu için amcaya da yumruk atıp darp etti amcanın üst dudağı patlayıp 2 dikiş atıldı. Gözümde, göğsümde ve bacağımda morarmalar var. Şikayetçi oldum, yaşlı amca da şikayetçi olacağın belirtti” dedi.
Daha sonra polis ekiplerince gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

 

 

sağlıkta şiddet
sümeyra akdemir
Yorum (4)
acilde dr.
ACİLLERDE PERİŞAN HALDEYİZ.HAYVAN MUAMELESİ GÖRÜYORUZ.GELEN AZARLIYOR,GİDEN SÖVÜYOR.BAZEN DÖVÜYOR.SAĞLIK BAKANLIĞI İSE OY PEŞİNDE.
35
Cevapla
Dr dr
Hakkım haram olsun şiddete cez vermeyene kanun çıkarmayana oy için sağlıkçısını katillerin önüne sürene haram olsun hakkımız.
32
Cevapla
Ozlem
Maalesef iş başa düşüyor, o sira bütün işlerini birakip alacaksin ele bunlari, artik kaplumbağa sudan gelene kadar.... Ey sendikalar nerdesiniz??? Saglikcilar bir türlu birliktelik sağlayamafi, gösteri vs yok... Sadece konuşmakla iş bitmiyor bizim ülkede...
4
Cevapla
İpman Beyazkod
Her sağlık tesisinde çalışanlar komple wingchun eğitimi almalı ve bir beyaz kod eylem planı hazırlayıp 300 spartalı gibi organize bir strateji geliştirmelidir. Özellikle dar kapılarda ve koridorlarda sütür tepsisi ve serum askısı ile de yapılacak savunma ile saldirganları püskürtme şansı maksimize olacaktır, önce eşek sağlam kazığa bağlanmalı sonra kulağına su da kaçırılmamalıdır. Denge esastır wing chunda
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir