Medimagazin logo

Sakarya'da hasta yakınları, doktor ve hemşirelere saldırdı

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümünde görevli doktor ve sağlık çalışanları hasta yakınlarının saldırısına uğradı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sakarya'da hasta yakınları, doktor ve hemşirelere saldırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları kampüsünde görevli doktor ve hemşireler, hasta yakınları tarafından saldırıya uğradı.

İddiaya göre, hasta yakınları küfürler, ağır hakaretler ve tehditler ederek görevli hekime saldırdı. Saldırı, hekimin beyaz kod vermesinin ardından güvenlik ve personelin araya girmesiyle engellendi. Hasta yakınlarının hemşire bankosuna yönelerek öfkelerini bilgisayar monitörlerini devirerek çıkardığı öğrenildi.

Olayın ardından SEAH Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsü'ne giderek hekimler ve hemşirelere geçmiş olsun dileklerinde bulunan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, yaşanan olayı en sert şekilde kınadıklarını ifade etti.

Öğütlü, "Sağlık personelimize yönelik hiçbir şiddet olayına asla müsamaha göstermemiz mümkün değil. Sebep ne olursa olsun bu tarz eylemleri asla kabul etmiyoruz. Personelimiz olayın ardından şikayetçi olmuş ve olay adli makamlara iletilmiştir. Şiddete maruz kalan personelimize geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, yaşanan olayın takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

sakarya eğitim ve araştırma hastanesi
doktor
hemşire
hasta yakınları
saldırı
Yorum (3)
Ays
Hergün oluyor ne yazıkki böyle olaylar haberlere çıkmamıza şaşırdım doğrusu.Neredeyse kanıksadık Allah ıslah etsin, bizi ondan başka koruyan yok...
18
Cevapla
hakan
müdüre bak en sert şekilde kınıyormuş, yesinler senin kınamanı arka taraftada milletin gazını alırsınız herşeye oy gözüyle bakıyorsunuzya bu insanların hakkını nasıl vereceksiniz buranın bir de ötesi var bakalım orda kim kimi kınayacak görecez.
19
Cevapla
Dr
Sağlık magandası, şehir eşkiyası, psikososyopat gibi tiplerin sağlık kuruluşlarında çıkardığı rezaletler ne zaman önlenecek ?
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir