Medimagazin logo

Şanlıurfa'da doktor ve başhekim yardımcısı yumruk yumruğa kavga etti

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde görevli olduğu devlet hastanesinde bir doktor ile başhekim yardımcısı yumruk yumruğa kavga etti. Kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaynak: İHA - Mehmet Bilgin
Şanlıurfa'da doktor ve başhekim yardımcısı yumruk yumruğa kavga etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edinilen bilgiye göre kavga, Suruç Devlet Hastanesi'nde meydana geldi.İddiaya göre Suruç Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı S.G., doktorları denetime çıktı. S.G. denetimde, Kadın Doğum Uzmanı S.K.'nin yerinde olmadığını belirledi.

Hastanenin kafe bölümünde yüz yüze konuşmak için bir araya gelen ikili, tartışmanın alevlenmesiyle yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga sona ererken, tarafların birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi. Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

şanlıurfa
kavga
denetim
doktor
başhekim yardımcısı
Yorum (3)
ah emeklilik
yeni Türkiye'nin yeni yöneticileri, emeksiz-tecrübesiz-torpille olunan idarecilerden ne beklenilir, işi bilen biri tutanak tutar savunma ister ve gereği yapılır, ayağına çağırmak ve kantinde konuşmak nedir, seviye bu maalesef
78
Cevapla
Devrimci Derviş
Hatay'dan sonraki analiz sonucu : halk o kadar kötü alıştırmış ki artık üzüm üzüme baka baka morartır olmuş.
18
Cevapla
Ahmet ali s.
Hastanemizde dr olarak calsitigı sürede sadece yarim gün calisan diger yarim günde hastaneden kacan arkadasimiz yönetici oldugunda ilk icraati helal haramlardan bahseden biri olup cikmistir..20 yillik meslek hayatimda hic degismedi bu.
244
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir