Medimagazin logo

Şebnem hemşirenin ölümüne ilişkin gözaltına alınan şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı

İzmir'de hemşirelik yapan 29 yaşındaki Şebnem Köker, İstanbul Kadıköy'de erkek arkadaşı ile kaldığı pansiyonun 5. kattaki odasından demir korkuluklar üzerine düşerek hayatını kaybetmişti. Gözaltına alınan şüpheli erkek arkadaş T.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: AA
Şebnem hemşirenin ölümüne ilişkin gözaltına alınan şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İddiaya göre İzmir'de özel bir hastanede hemşirelik yapan 29 yaşındaki Şebnem Köker, hastanede 24 saat nöbet tuttuktan sonra 4 Haziran günü İzmir'den İstanbul'a gitti. Burada erkek arkadaşı ile Kadıköy'de bir pansiyonda kalan Köker, 6 Haziran gecesi pansiyonun 5. kattaki odasından demir korkuluklar üzerine düşerek hayatını kaybetti. Olay sonrası gözaltına alınan erkek arkadaş T.B., gözaltına alınırken baba Abdullah Köker ise T.B.'n ifadelerinin çelişkili olduğunu ve olayın intihar ya da kaza değil, cinayet olduğunu iddia etti.

Savcılıktan tutuklanma talebi

Olaydan sonra gözaltına alınan T.B., emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adliyesi'ne getirildi. Adliyedeki savcılık ifadesinin ardından ise şüpheli erkek arkadaş, 'Başkasını intihara yönlendirme halinde intiharın gerçekleşmesi' suçundan tutuklama talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

"Şebnem çok alkollüydü"

Hakimlikteki sorgusunda T.B., hayatını kaybeden genç kadınla arasında duygusal ilişki olduğunu ifade ederek 'Aramızda bağrış oldu ama bu tamamen Şebnem'in alkollü olmasından kaynaklıdır. Ben bağırmasam beni dinlemeyecekti. Ben fiziksel bir temasta bulunmadım. Uzak durdum. 2 kere kendisini cam kenarında gördüm.' şeklinde olayı anlattı.

Düşme sesini duymuş

Sorgusunun devamında şüpheli adam. 'Ben onu camdan uzak durması için uyardım. Salondayken bana içeri gitmemi söyledi. Benim bileğimi tutmak istersen tırnağı kırıldı. Alkolü ona ben içirmedim, kendisi içti. Sonrasında uyuyacağını söyledi. Beni görmek istemediğini söyleyince başka odaya gittim. Camlar açıktı. Yatarken pat diye bir ses duydum. Hafif ses duyduğum için bir şey yapmadım sonra sokaktan insan seslerini duydum.' şeklinde konuştu.

"Sırtına iki demir girmişti"

Genç kadının yanına gittiğinde sırtına 2 tane demir girdiğini gördüğünü söyleyen T.B., 'Odada göremeyince aşağı baktım ve onu gördüm. Sonra koşarak yanına gittim. Ambulans geldi. Ben suçsuzum. Tutuksuz yargılanmama karar verilsin.' dedi.

Şüpheli erkek arkadaş adli kontrolle serbest

Şüpheli T.B., sorgusunun ardından hakimlikçe 'Başkasını intihara yönlendirme halinde intiharın gerçekleşmesi' suçundan yurt dışına çıkamama ve haftanın 2 günü imza atma şartılarıyla adli kontrolle serbest bırakıldı.

şebnem hemşire
i̇stanbul
i̇zmir
şebnem köker
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir