Medimagazin logo

Serbest bırakıldılar! Maske uyarısı yapan doktoru önce bıçakla tehdit etti, sonra darp etti

İzmir'de bir hasta yakını, maske uyarısı yapan doktoru darp etti.
Serbest bırakıldılar! Maske uyarısı yapan doktoru önce bıçakla tehdit etti, sonra darp etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 İzmir'de acil serviste yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle maske takmaları gerektiğini söyleyen doktoru darbedip bıçakla tehdit ettiği iddia edilen biri kadın iki kişi serbest bırakıldı.

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesinin acil servisine kalp rahatsızlığı nedeniyle gelen G.B'nin tedavisinin ardından doktor M.B, maske uyarısında bulundu.

Uyarı nedeniyle hasta yakını Ö.Ş. ile doktor M.B. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine hastane polisi olaya müdahale etti. M.B, Ö.Ş'nin kendisini darbedip bıçak çektiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Hastaneye gelen ekipler, G.B. ve Ö.Ş'yi gözaltına aldı. 

Şüpheliler, işlemlerin ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

sağlıkta şiddet
izmir
turkan ozilhan devlet hastanesi
Yorum (8)
Prof.
Serbest birakilacaklar. Sonra olay tv ye yansiyinca apar topar tutuklanio 1 ay sonraki ilk mahkemede serbest kalacaklar. 3 yil surecek 10 mahkemeye dr.surekli isinden izin alip alip gidecek. Bu hayvan kiravat papyon tatigi icin hakim sevecek onu ceza verip erteliyecek onu da . Bos yere sikayetci olma dr sen yorulursun.
254
Cevapla
Ersin
Nasıl ve hangi gerekçeyle serbest.kanun uygulayıcılar yasal olarak artık tutuklanması gereken bu şahışları sosyal medyada infial oluşmadan neden tutuklamamaktadırlar.Aynı hareket bir hakim yada savcıya uygulanınca da bu şahıslar serbestmi kalıyor.Gerçekten ayıp
33
Cevapla
sağlıkta
Pes artık, bi de serbest bırakılmışlar. Yazıklar olsun... Pandemi bile çözemedi bu işi, alkışa hiç inanmamıştım zaten. Ahval-ü- şerait icabı yeni bir sağlıkta şiddet yasası hikaye. İtiş kakış devam edicez görünen o. Yakında sağlıkçı da karşılık verir kendini korumak için.
48
Cevapla
Mirzabey
Keşke o savcı veya hakime de bıçak çekseydi acaba yine de serbest bırakırlarmıydı, demekki bıçak çekmek darbetmek Türkiye de suç değil ,kim ne yapıyorsa yanına kar kalıyor malesef...
41
Cevapla
can küçük
Benim merak ettiğim konu, bu saldırganları serbest bırakan sayın savcı acaba bu saldırganlar adliyede bir hakim veya savcıyı darp edip bıçak çekmiş olsalardı yine tahliye kararı verecek miydi?
52
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir