Medimagazin logo

Somali veya Kenya'ya gönüllü gitmek ister misiniz?

Yeryüzü Doktorları, Somali ve Kenya’daki hastane ve sağlık merkezlerinde gönüllü olarak çalışacak sağlık çalışanlarını işbirliğine davet etti.
Somali veya Kenya'ya gönüllü gitmek ister misiniz?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık programı için; hekimler, sağlık personeli, eczacılar, sağlık kurumu yöneticileri, biyomedikal mühendisler ve teknisyenler gönüllü olabilecek. Sağlık Bakanlığı ve Yeryüzü Doktorları’nın işlettiği hastanelerde hizmetler 6 ile 18 ay arasında planlandı.

    ÜCRET VE FİZİKİ ŞARTLAR
    Başbakanlık ve Sağlık Bakanlığı ile varılan mutabakat çerçevesinde Bakanlığa bağlı çalışan hekim ve sağlık personelinin maaşlarından ve döner sermayelerinden yurtdışında görevli oldukları süre boyunca herhangi bir kesinti yapılmayacak. Ayrıca resmi görevlendirme ile izinlerine dokunulmadan çalışabileceklerdir. Yardım bölgesine gidiş dönüş uçak bileti, vize, kalacak yer ve yemek masrafları Yeryüzü Doktorları tarafından karşılanacak. Gönüllülerin görevlendirme süresinde bir sınırlama yapılmayacak.

 

Adaylar ; Yeryüzü Doktorları gönüllüsü Damla Demirel ile 0212 586 12 12 telefon numarası üzerinden görüşüp detaylı bilgi sahibi olabilir.

somali
veya
kenya'ya
gönüllü
gitmek
ister
misiniz?
Yorum (29)
cemil
Somali veya Kenya'ya gönüllü gitmek ister misiniz? istemeyiz!!!!kalsın.
0
Cevapla
dr_konya
yav .bakanlık beni konya ya atasınn .başka ihsan istemez...
0
Cevapla
hakan candaş
Değişen sağlık politikasıyla birlikte TR'de çalışmak da Somali veya Kenya'yı aratmıyor. gerçekten kalsın.
0
Cevapla
dr
Sağlık Bakanımız somaliye gitsin sağlıkta dönüşümü gerçekleştirsin somali halkı hiç ücret ödemeden firstclass sağlık hizmeti alsın, Başbakanımız somaliye gitsİn somali çağ atlasın açlık somaliye teğet geçsin. Bu ülkede sağlık Bakanı ve Başbakandan başka işini düzgün yapan yok. Biz sağlık çalışanları potansiyel suçluyuz, somaliye gidersek orada muayenehane açarız, somali halkına kötü davranırız. Ama Sağlık bakanımız için önemi yok çünkü oy vermiyorlar. Hümanist politikacılarımızın insan aşkının bir tek temeli var halkın seçimlerde atacakları evet oyu. Yoksa çalışanlar halk değil mi. Halk ama sayısı az. İhmal edilebilir.
0
Cevapla
hasan karataş
Özelde çalışanlar için durum nasıl acaba ? Bizim patronlara dişi geçer nasıl olsa bakanlığın.Talimat versin de bizim de maaşlar devam ederken gidip gelelim.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir