Medimagazin logo

Son dakika… Ünlü kalp cerrahı intihar etti

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in de kalp ameliyatını gerçekleştiren Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İlhan Paşaoğlu Ankara'da evinde intihar etti. Paşaoğlu'nun cenazesi bugün ikindi namazından sonra Ankara'da toprağa verilecek.
Kaynak: SÖZCÜ - SAYGI ÖZTÜRK
Son dakika… Ünlü kalp cerrahı intihar etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ünlü kalp cerrahı İlhan Paşaoğlu’nun intiharı mensubu bulunduğu üniversitede de şok etkisi yarattı. Paşaoğlu’na üniversitesinde cenaze töreni düzenlenmemesi de yadırgandı. Kalp cerrahının son dönemde kurumunda bazı sorunlar yaşadığı öne sürüldü. Çankaya’daki evinde intihar eden Paşaoğlu’nun ailesine bir mektup bıraktığı ancak bunun kaybolduğu iddiaları da gündeme getirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

son daki̇ka
prof. dr. i̇lhan paşaoğlu
Yorum (4)
dr.m.yurdagul01@hotmail.com
Allah Taksiratını Affetsin... Allah Rahmet Eylesin.. Ailesine , Yakın Dostlarına , Sevenlerine , H.Ü.T.F Camiasına , Bugüne Kadar Tedavi Ettiği , İyileşmeleri için Şifa Kaynağı olduğu Hastalarına Başsağlığı ve Sabır diliyorum.. Hocamızın Mekanı Cennet olsun...
26
Cevapla
hasan ekim
Değerli hocamıza Allahtan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun.
23
Cevapla
Hasan Akdemir
Bir insanın kendisini öldürebilmesi için müthiş bir baskı altına girmesi veya sokulması gerekir. Okumuş belli seviyelere gelmiş insanlarımız arasında son dönemlerde yaygın şekilde intahar vakalarının olduğunu görünce huylanmaya başlıyorum. Birileri önlerine çıkan engelleri altlarına çukur kazarak çökertme yoluna gidiyor olabilir mi diye paranoyakça düşüncelerim gelişti. Hocamıza Allah'dan rahmet dilerim.
36
Cevapla
Türkay özcan
Modern toplumlarda bu değer insanlara hürmet edilir, el üstünde tutulur, bizde liyakat kelimesi ayıp sayılıp buruşturulup bir köşeye atılıyor, umarım birdaha bu kıymetlerimiz böyle yitip gitmez.Yıllardır bu değerler böyle kaybolup gidiyor, 1 gün vah vah sonra unuttuk.Aslında ülkemiz milletimiz kaybediyor.Allah rahmet eylesin
21
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir