Medimagazin logo

Soner Yalçın'dan koronavirüs için kelle paçaya destek, aşıya eleştiri

Koronavirüs'e karşı kelle paça önermesinin bağışıklık sistemini güçlendirmeye dönük olduğunu ifade eden Yalçın, 'tamamlayıcı tıbba dikkati çekti
Soner Yalçın'dan koronavirüs için kelle paçaya destek, aşıya eleştiri
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sözcü yazarı Soner Yalçın, kapitalist tıp anlayışının insanları sonuca odaklı hale getirdiğini ve aşıya yönlendirdiğini söyleyerek, "Oysa önleyici tıp anlayışı, hastalıktan öncesini temel almaktadır. Yani amaç, hastalandırmamaktır" dedi. Binlerce kişinin ölümüne sebep olan Koronavirüs'e karşı kelle paça önermesinin bağışıklık sistemini güçlendirmeye dönük olduğunu ifade eden Yalçın, 'tamamlayıcı tıbba dikkati çekti.

Yalçın, "Tamamlayıcı tıbbın özünü 'benzer, benzeri tedavi eder' anlayışı oluşturur: 'Bir insanı hasta eden onu iyileştirir de!' Yani, aşıda uygulanan sistem! Fakat farklılığı şu: Her bedenin farklılığı gözetilmeden aşıların bütün nüfusa uygulanması son derece tehlikelidir…” diye yazdı.

Yalçın yazısını, “Corona aşısı bulunmazsa ne yapacağım' diye karalar bağlamayın; bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalışın! Yoksa her grip sezonu benzer korkuyu yaşatırlar size" sözleriyle noktaladı.

soner yalcin
koronavirus
tamamlayici tip
Yorum (2)
Hasan Akdemir
Herkes malı nerelerden götüreceğini öğrenmiş gibi. Silah sanayisi en güzel para getiren yer ama herkesi içlerine almıyorlar. Öyle sağda solda da bu konularda ahkam kesemiyorsun, başına bir şey gelme ihtimali yüksek. Sağlık sektörü: üç kuruşa çalıştıracağın ırgatların olduğu sürece çok güzel para getiriyor ama bunun için iyi organize olman, çok büyük bilgi birikimi gerekiyor AMMA bireysel düzeyde hariçten gazel okunmasına müsaade edilen ve bunlara hiç bir yaptırımı olmayan bir sektör olarak ; kuaförde botox-silikon, kaportacıda bel çekme, tüpçüde sülük tedavisi , ispatlanamamış şeyleri kitaplaştırarak voleyi vurma gibi atraksiyonlar tavan yapmış durumda.
28
Cevapla
İsmimi belirtmek istemiyorum
Şu soner yalçın denilen adam hala bilmediği konularda konuşuyor? Neden böyle şarlatanlar toplum desteğini alırlar ki.. Şu adama biraz epidemiyoloji öğretin aşı olmazsa insanlığın nüfusu neredeyse yok olmuştu.. Biz ortadoğuluyuz bilim, medeniyet neyimize, şarlatanların cebi doysun..
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir