Medimagazin logo

Sözün bittiği yer: Ben sadece eşimi değil onunla birlikte her şeyimi kaybettim

Dün eski hastası tarafından silahla öldürülen Dr. Fikret Hacıosman'ın eşi Psk. Mutlu Esentürk Hacıosman sosyal medyada acısını paylaştı
Sözün bittiği yer: Ben sadece eşimi değil onunla birlikte her şeyimi kaybettim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul Bahçelievler'deki özel bir hastanede çalışan psikiyatri uzmanı doktor Fikret Hacıosman hastası tarafından silahla vurularak öldürüldü. Dr.Fikret Hacıosman'ın eşi psikolog Mutlu Esentürk Hacıosman'ın sosyal medya paylaşımı ise yürekleri dağladı:

2 Ekim saat 12:15 de uğradığı silahlı saldırıda başından yaralanan eşim dr. Fikret Hacıosman yedi saat süren yaşam mücadelesini akşam saat 22:05 de kaybederek aramızdan ayrılmıştır. Eşi ve kızı olarak sözün bittiği yerdeyiz. Lanet okumaya bile gücümüz kalmadı. Ben sadece eşimi değil onunla birlikte her şeyimi kaybettim. Bundan sonra yaşam yolunu kızımla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde defin işlemleri ile ilgili bilgileri sizinle paylaşacağız.

dr. fikret hacıosman
Yorum (3)
cndn
biz hep bu şekilde çalışmak zorunda bırakılarak hep suçlu ilan edildik. haklılığımız böyle mi anlaşılacaktı bu kadar mı değersiz dik
16
Cevapla
Hercai
Olay başlı başına yorumsuz......... Allahtan sevenlerine sabır diliyorum, çok üzüldüm.......
12
Cevapla
Kubilay Arslaner
Bir suçun geçmişte işlenmiş olması mıdır af için gerekçe. Eğer yürekleri yetiyorsa bunu da affetsinler o zaman. Bu ülkede affın konuşulması bile suça teşviktir. Cezaları caydırıcı hale getirmektense bunların konuşulması çok acı. Yazık oluyor ülkeme.
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir