Medimagazin logo

Tedavi gören hasta hayatını kaybetti... Hasta yakınları hastaneyi talan etti

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören bir kadın hasta yaşamını yitirince, yakınları hastane çalışanları ile tartışıp, malzemelere zarar verdi
Kaynak: İHA
Tedavi gören hasta hayatını kaybetti... Hasta yakınları hastaneyi talan etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, Fırat Üniversitesi Hastanesinde meydana geldi. Edinilen ilgiye göre, Plastik Cerrahi Servisinde yatan kadın bir hasta, durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma alındı. Fakat hasta yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölüm haberini alan hasta yakınları Plastik Cerrahi servisi çalışanları ve Dahili Yoğun Bakım Ünitesi çalışanları ile tartışmaya başladı. Hasta yakınları daha sonra serviste bulunan fotokopi makinesi, yazıcıyı ve bilgisayarları yere atarak parçaladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Fırat Üniversitesi Hastanesi Yönetimi şahıslar hakkında şikayetçi oldu.

firat universitesi hastanesi
sağlıkta şiddet
Yorum (10)
Uzm Dr
Ölene Allah rahmet eylesin. Ölüp bu vahşi yakınlarından kurtulmuş.
63
Cevapla
se
Hasta yakınlarının katlara çıkmasına sınırlama getirilmeli ya da katlarda güvenlikçi sayısı arttırılmalı. Kabul edelim ki sağlık işinde şiddet hayatımızın bir parçası oldu!
43
Cevapla
Ahmet Taha
Fırat Üniversitesinde daha önce de yoğun bakımın kapısını kırıp içerdekilere saldırmışlardı. Ceza aldılar mı? Kırılan kapı kimin parası ile onarıldı? Ceza eğer caydırıcı değilse ancak teşvik edicidir.
78
Cevapla
bozeren
ne talanı?! duman etmişler, duman!! Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar!
68
Cevapla
Hasan Akdemir
Bir eksikliğimiz var, bulunmaz ne bankada ne de mutfakta. Kime söylesek herkes lafta molla ama icraat işte ortada. Göğsünü sıkıştırmıyor mu şu yapılanlar halkın malına Bağırası geliyor insanın, SABIR İMANIN YARISIYSA yaptığınız ne alaka.
89
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir