Medimagazin logo

Tedavi olmaya gelen şahıs sağlık memurunun cep telefonunu çaldı

ADANA'da aile sağlığı merkezine tedavi olmaya giden Eyüp E. (29), sağlık memurunun cep telefonunu çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Kaynak: DHA
Tedavi olmaya gelen şahıs sağlık memurunun cep telefonunu çaldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesi'nde meydana geldi. Tedavi olmak için aile sağlığı merkezine giden  Eyüp E., sıra numarası alıp beklemeye başladı. Daha sonra acil müdahale odasına giren şüpheli, burada çalışan sağlık memurunun sedye üzerinde bulunan cep telefonunu çaldı. İğne vurulduktan sonra aile sağlığı merkezinden ayrılan şüpheli, kayıplara karıştı.

Bir süre sonra cep telefonunun çalındığı fark eden görevli, polisi aradı. Olay yerine gelen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti. Hırsızlık suçundan sabıkası bulunan,  Eyüp E.  yakalandı. Şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
 

aile sağlığı merkezi
Yorum (1)
Mr.Motto
Doktorun veya sağlık memurunun ağzını burnunu kırsa (medyaya yansıması hariç) tutuksuz yargılanırdı. Dr'u dövüp o kargaşada telefonu yürütseydii şuan özgürdü
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir