Medimagazin logo

THY'den Sağlık çalışanlarına büyük jest! Sağlık çalışanlarının yapacakları uçuşlar yüzde 40 indirimli olacak!

Türk Hava Yolları, sağlık çalışanlarına özel bir kampanya başlattı. Pandemi sürecinde fedakarca mücadele eden sağlık çalışanları, THY'nın düzenlediği seferlerde yüzde 40 indirimli uçacak.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
THY'den Sağlık çalışanlarına büyük jest! Sağlık çalışanlarının yapacakları uçuşlar yüzde 40 indirimli olacak!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türk Hava Yolları, sağlık çalışanlarının yapacakları uçuşların yüzde 40 indirimli olacağını duyurdu.

THY'den yapılan açıklama şu şekilde:

Bizler için her zaman ve her koşulda canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek az. Fedakar sağlık çalışanlarımızın sevdikleriyle birlikte yapacakları uçuşlar şimdi %40 indirimli! Miles&Smiles üyelik numaranız ile kayıt olarak tüm Economy ya da Business Class uçuşlarımızda kullanabileceğiniz %40 indirim sağlayan promosyon kodunuza sahip olabilirsiniz.

Kampanyanın detayları için tıklayınız:

https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/saglik-calisanlarina-yuzde-kirk-indirim/

thy
saglik calisanlari
%40 indirim
Yorum (9)
Hasan Akdemir
BBC ye bakıyorum THY reklamı, hatta belgesel sponsorluğu. Al Jazeera 'ye bakıyorum yine THY reklamı, hatta Afrika'da adını bile hatırlayamadığım ülkedeki bisiklet yarışçılarının formalarında THY yazısı amblemi . Küresel bir firmamızın olması kişisel olarak beni gururlandırdı. Darısı diğer firmalarımızın başına. Sakınılan göze çöp batmaması dileğiyle.
28
Cevapla
doktor
Sisteme yüzde 40 ucuz uçalım diye üye olalım da sonra her uçuşumuzda acil bir durumda hastaya bakmak durumunda kalıp medikolegal sorumluluk alalım. hangi akıllının fikriyse bravo...
26
Cevapla
dertli hekim
Tıp Doktorlarının artık kendine gelmesi lazım. Türk Tabipler Birliğine siyaset yapacak değil tıp fakültesi mezunu tabip ve uzman tabiplerin hakları için çalışacak kişileri seçmesi lazım.Tüm tabip ve uzman tabiplerin 4 konuda özellikle haklarını araması lazım. 1.Tıp Fakültesinden mezun tabip olmadığı halde tıp hekimlerinin yetkisinde olan işlemlerin yapıldığı güzellik merkezleri,diyetisyenlik ve psikoloji ofisleri bulunmakta açıkca internette ilanları bile mevcut buralara denetim yapılması ve tabip yetkisinde olan işlemleri yapmaları engellenmesi lazım. 2.Eczanelerde reçetesiz ilaç satışı yapılmaktadır.Bu durum tabiplerin meslek hakkının gaspıdır..Kesinlikle reçetesiz her türlü ilaç ve bitkisel tıbbi ürünün satışının yasaklanması lazım.Bu konuda denetimlerin ve cezaların artırılması lazım.Bu konu tabiplerin meslek hakkına yapılan en büyük gasptır. 3.Medikal Estetik hekimliği uygulaması ve sertifikası geri getirimelidir.Zira saç ekimi ve botoks basit tıbbi uygulamadır.Dermatoloji ve PREC ise saç ekimi ve botoksu kapsayan daha ileri düzey estetik uygulamaları içeren ve cilt sağlığında en üst düzeyde bulunan son sözü söyleyen ihtisas alanlarıdır.Yani botoks ve saç ekimini gibi basit işlemleri her tabip yapabilmelidir. 4.Tabipler kendi muaynehanelerinde kendi reçete edebildiği ilaçların tüm formlarını satabilmelidir ve bulundurabilmelidir.Tabiki sadece kendi reçete ettiklerini satabilmelidir.Zira Veteriner Hekimler kendi muaynehanelerinde kendi reçete edebildiği ilaçları satabiliyorlar.Bu hak tıp tabiplerine de verilmelidir. Son bir örnek ile yazımı bitireyim.Özel muaynehanlere direkt ecza depolarından aşı temin edilmesiyle ilgili bir yönetmelik çıkmış zamanında tabiki hemen Eczacı Odaları karşı çıkmış ve iptal ettirmiş.Demişler ki aşı eczanede satılır aşıyı ancak eczacı saklayabilir.(ASM'lerde en az 3 aşı dolabı var hiçbirinde eczacı yok bu arada)bir de muaynehanede satılırsa tabip ticaret yapar (Tabip taş kemirecek galiba)demişler.Fakat aynı Eczacı odası Bakanlığa eczanelerde enjeksiyon yapılır mı yapılamaz mı diye, halk talep ediyor aşı falan yapabilelim mi diye sormuşlar.(Biliyorlar aslında mesleki yetkilerinin olmadığını ama kendi işlerine gelince bilmezlikten geliyorlar)Demek istediğim adamlar tabip haklarını gasp ediyor tüm yetkilerimiz bizden başka herkes tarafından kullanılıyor ve dünyalar kadar para kazanıyorlar.Bizler ise tabipler olarak mutsuz çaresiz hayatlar sürüyoruz.
42
Cevapla
Anlayan Sezer
dertli hekimler, yeminli hekimler, sorunlu hekimler. yaktılar kafaları tıp okurken. kızgın hocalar-asistanlar...sosyopat-psikopat "hekim"!? ler mezun oldu. dertli insan hekimlerde var. tek tük. Para olunca, paranın mutlaklaştırıcı gücüne teslim olunca insanlar, "aşcısından uşağa-patronundan- sonra hepsi uşağa"..."doktorun sadece alnı mı terliyo.." diye ayak altına alındı alın teri. "tıp doktorlarının artık kendine gelmesi lazım" kafalarına vurula vurula yontuldu ve sosyopat oldular-çok zor gelmeleri.
2
Cevapla
Merdane mercan
20 küsür yıllık dr olarak sgknın bizden (sağlık çalışanlarından) muayene, reçete, katkı payı vs almasına hayret ediyorum. Her yapılan sözde destekler artık fazla sırıtıyor.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir