Medimagazin logo

Tıp dünyasını şaşırtan İngiliz: 9 ay içinde 19 kez hastaneye kaldırıldı

İngiltere’de doktorların şimdiye kadar '4 kez ölmesi' gerektiğini söylediği Ray Snow, 9 ay içinde COVID-19, vücudundaki kist ve akut pankreatit gibi rahatsızlıkları nedeni ile 19 kez hastanede tedavi alına alındı
Kaynak: DHA
Tıp dünyasını şaşırtan İngiliz: 9 ay içinde 19 kez hastaneye kaldırıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İngiltere’nin Essex kentinde yaşayan Ray Snow tıp dünyasını şaşırttı. 52 yaşındaki Snow, Mart 2020'den itibaren 9 ay içinde 19 kez hastaneye kaldırıldı, 4 defa da ölümden döndü. Tedavisini gerçekleştiren doktorların mucize olarak değerlendirdiği Snow'a şiddetli akut pankreatit teşhisi kondu. Pankreasının yüzde 94’ü çalışmayan Snow daha sonra COVID-19’a yakalandı. Snow, iyileşmesini takiben Temmuz 2020'de üç kez sepsis nöbeti ve kolon enfeksiyonu tedavisi gördüğü ifade edildi.

NORMALDE 4 KEZ ÖLMESİ GEREKİYORDU

Ameliyata alınan Snow'un vücudundan kavun büyüklüğünde kist çıkarıldı. 19 farklı hastanede tedavi gören  Snow ile ilgili konuşan doktorlar, " Yaşam savaşına karşı verdiği mücadele şaşırtıcı. Normalde 4 kez ölmesi gerekiyordu." ifadelerine yer verdi.

ingiltere
hastane
olum
siddetli akut pankreatit
kist
Yorum (2)
İskembe
Ben İngiltere'de doktorluk yaptığım ve bu verimsiz ve isteksiz çalışan doktor ve hemşireler ile muhatap olduğumdan adamın iyilesememesi bana hiç ilginç gelmedi. Çok normal. Bunlar mafyoz ekip gibi. Herkes referansla ise girer. Bu yanlış,böyle olmaz, sen bunu bunu atlamissin,bu hasta eve gitmez, bu vakada yanlış yapmışsın dediğinizde " tıbbi klinik bilgin çok iyi der altını oyarlar" Hastayı taburcu etmeyelim bu hasta kötü dediğinizde size düşman olurlar. Bunlar iş yapmaya değil, keyif yapmaya ,makamın sanindab serefinden nasiplenmeyeo makamlarda tutulur,onun icin dünyaya gelmişlerdir. Örnek veriyorum, bu hastanın palpe edilen ağrılı yangili kitlesi var,absesi var , bağışıklığı kötü ,sepsise g y atiralim dediğinizde "İngiliz eğitimi almışki uzman " gelir inceler ve kocaman kolayca palpe edilecek kitleyi öyle birşey yok deyip hastayı eve gönderir. Hasta üç beş gün sonra fenalaşıp gelir,ya gözünü kaybeder,ya başka organını. Kitap yazarın hem Türkiye hem İngiltere hakkında. Adama bunlar ne ERCP yapıyordur ne zavalliyii ameliyat ediyorlardir pankreatik kist için. Hatta bunlar hastamari muayene de etmez. Sırtını kazak üstünden dinler, bu yasaldır, teşvik edilir,akıllarını taciz ile bozmuslardir. Cerrahide veya top fakültesinde size öğretilen şekilde yuzeyel ve derin palpasyin , perküsyon vs yapılmaz. Korkukatak parmakla değildir hastayacogu yerde "değildir". Yaşamayan bilmez. Adamı hiç iyi etmeye niyetlenip kesin tedaviyi ustlenmedikkeri için adam tekrar tekrar hastaneye yatıyordur. Gerçekten nhs'in özelleşmesi lazım .Birçok, iş yapmadan ortada salınan, Türkiye'de ilçe hastanelerinde gördüğümüz o kasabanın eşrafından destek alan ama ise yaramaz adam tarzında çalışan insan vardır burda. Nhsbu kamburdan bu şekilde kurtulamaz. Ana bunları söyleyince,bir de Türk olunca sen düşman olursun.
0
Cevapla
Hasan Akdemir
İskembe (Corbasi)'nın yazdıklarına bir de İngiltere sağlık sistemini yere göğe sığdıramayan sayın Krizantem 'den yanıt gelmesini beklerdim.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir