Medimagazin logo

Tıp fakültelerine bir yenisi ekleniyor: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tıp Fakültesi

Nuh Naci Yazgan Üniversitesine yapılacak tıp fakültesinin inşaatı için protokol imzalandı
Kaynak: AA
Tıp fakültelerine bir yenisi ekleniyor: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tıp Fakültesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KAYSERİ- Üniversitedeki imza töreninde konuşan Vali Şehmus Günaydın, kentin hayırseverlikteki yarışının örnek olduğunu söyledi.

Sağlık ve eğitim gibi alanlardaki tesislerde sık sık Kayserili hayırseverlerin adlarına rastlandığına dikkati çeken Günaydın, hayırseverlere teşekkür etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de tıp fakültesinin ardından yapılması planlanan hastane için Kayseri Devlet Hastanesinin yerinin değerlendirilebileceğini belirtti.

Çelik, şöyle konuştu:

"İnşallah protokolü imzalanan tıp fakültesinin ilim irfan yuvası ve sağlık merkezi olduğunu hep birlikte görürüz. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özhamurkar ile tıp fakültesinin yeri neresi olur diye çalışma yaptık. Şehir merkezindeki Devlet Hastanesi'nin yerinin Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tıp Fakültesi olması için çalışalım ve gayret edelim istiyoruz. Tıp Fakültesi'ni merkezde böyle bir yerle taçlandırmış oluruz."

Konuşmaların ardından tıp fakültesinin binasını yaptıracak hayırseverler İbrahim ve Bekir Özbıyık tarafından protokol imzalandı.

İmza törenine, Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ile Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özhamurkar ve hayırseverler İbrahim, Bekir Özbıyık katıldı. 

tıp fakültesi
nuh naci yazgan üniversitesi
Yorum (12)
Fatma
Bundan sonra yeni açılan tıp fakültelerine görevi başında şehit edilen doktorların ve sağlık çalışanlarının adı verilmeli.
18
Cevapla
Dr.Cevdett
Açın! Açın! Sizin diğerlerinden ne eksiğiniz var?Alt yapı yok, öğretim üyesi yok, abuk subuk her yere Tıp Fakültesi açın. Sonra da meclise ''bu doktorlar neden yetersiz yetişiyor'' diye soru önergeleri verin.
58
Cevapla
aydin sinal
hayirli olsun devamini bekleriz,
15
Cevapla
naci nazilli
Fakültenin adında geçen kelime habee başlığı ile aynı ise mezunlarına yurtdışında fakülte ismi sorulduğunda zor durumda kalıp suçlu muamelesi görebilirler.
10
Cevapla
Dr
Kpss tıp doktorluğu is coming...
19
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir