Medimagazin logo

Tıp Fakültesi mezuniyetinde evlilik teklifi: Düğüne törene katılan herkesi davet etmek istiyorum

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi'nden bu yıl mezun olan Fatma Tuzcu (24), 9 yıllık erkek arkadaşı Yavuz Harman'ın (29) evlilik teklifi sürpriziyle karşılaştı. Tören sonrası Harman'ın diz çökerek evlenme teklifini, Fatma Tuzcu kabul etti.
Kaynak: DHA
Tıp Fakültesi mezuniyetinde evlilik teklifi: Düğüne törene katılan herkesi davet etmek istiyorum
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


SDÜ'nün Tıp Fakültesi 21. dönem mezuniyet töreni, SDÜ 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı'nda yapıldı. 2018- 2019 eğitim öğretim döneminde mezun olanlardan Fatma Tuzcu, tören sonrası 9 yıllık erkek arkadaşının sürpriziyle karşılaştı. Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu beldesinde oturan stajyer mali müşavir Yavuz Harman, mezuniyet töreninin ardından kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. Fatma Tuzcu'nun önünde diz çöken Yavuz Harman, "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Fatma Tuzcu da teklife "Evet" yanıtını verdi. Çift daha sonra birbirine sarıldı.


Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet töreni sürpriz evlilik teklifine sahne oldu 


Fatma Tuzcu ile 9 yıldır arkadaş olduklarını söyleyen Yavuz Harman, "Hep bu günü bekledik ailemizle. Sürpriz yapmak istedik. Evlilik teklifini özellikle mezuniyet töreninde, diplomayı aldıktan sonra yapma planı kurduk. Fatma'nın dışında herkesin bilgisi vardı. Güzel bir organizasyon gerçekleştirdik ve evlilik teklifini yaptım. 'Evet' karşılığını aldım. İkimiz de sevinçten ve mutluluktan ağladık. Düğünümüze SDÜ Tıp Fakültesi mezuniyet törenine katılan herkesi davet etmek istiyorum" dedi.


112 personelinden sürpriz evlilik teklifi 


 

tıp fakültesi
evlilik teklifi
doktor
Yorum (6)
tuncay çalışır
9 yıllık? sürpriz?
20
Cevapla
osman
24 yaşında bayan doktorun 9 yıllık arkadaşı derken, 9 yıl önce bu bayan 15 yaşında ve erkek arkadaşı 20 yaşından beri arkadaşlık mı yapıyor. ? ilginç
31
Cevapla
Zek
Seri köz getirci damat vayy beee
5
Cevapla
Ali
Çok demode. Cılkı çıktı. Rezil olmanın öteki adı da cesaret olmuş.
6
Cevapla
mahmut
İnsan bir stadyum ayarlardı yahu,böyle çok mütevazi olmuş......
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir