Medimagazin logo

Tıp Profesörü, intihar etmemiş, kedisini kurtarırken hayatını kaybetmiş

İzmir'in Bornova ilçesinde, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlusu ve Pediatrik Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tolga Fikri Köroğlu (51), iddiaya göre 7'nci kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.
Tıp Profesörü, intihar etmemiş, kedisini kurtarırken hayatını kaybetmiş
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Medimagazin'e gelen bilgilere göre Prof. Dr. Tolga Fikri Köroğlu intihar etmedi. İzmir'deki doktor arkadaşları Medimagazin'e yaptıkları açıklamada, Prof. Dr. Tolga Fikri Köroğlu'nun kedisini kurtarmak için sarktığı yatak odası penceresinden düştüğü ifade edildi.


 

İZMİR-Olay, saat 23.30 sıralarında Evka-3 Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesörü, Pediatrik Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı ve Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlusu olduğu öğrenilen Prof. Dr. Tolga Fikri Köroğlu, iddiaya göre 7'nci kattaki evinin balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Apartmanın bahçesine düşen Köroğlu ağır yaralanırken, çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Köroğlu'nun yaşamını yitirdiği tespit edildi. Profesörün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

prof. dr. tolga fikri köroğlu
Yorum (6)
Tahsin
Madem intihar etmedi, neden önceki haber başlığınız o şekildeydi??? "Binadan düşerek hayatını kaybetti" demek neden zor geliyor?? Ölen insana iftira atmak, ailesini rencide etmek sizin için önemsiz şeyler mi?? Dikkat çekmek için 3. Sınıf medya kurumlarına çevirmeyin siteyi..
82
Cevapla
Nilgün Yalçın
Kesinlikle Tahsin beye katılıyorum. Dedikodu değil, haber yapılmalı.
15
Cevapla
emmi
şimdi bu yalan haberi yapanlar özür dilesin tekzip yayınlasın sahtekarlar haber dinlemiyorum şuradan takip ediyorum ama işte
5
Cevapla
bedrettin alyamaç
zaten böyle pırıl pırıl bir insanın intihar etmesi mümkün değil.Kedisini kurtarmak için kendisi feda olmuştur şehadet mertebesine ulaşmıştır.kuranda şu ilahi cümle geçer bir nefsin iyileşmesini sağlayan bütün cihanı iyileştirmiş gibi sevap kazanır....mevlam rahmet eyleye
16
Cevapla
Umut ozan
Hayatıını insan kurtarmak için adıyacak ve bi gün 7 ci kattan kendini boşluğa bırakacak bırakın bunları lütfen rahmet dileyin hiç kimse böyle bi acıyı ölürken istemez !!
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir