Medimagazin logo

Tomarza Devlet Hastanesi Başhekimliğine Mustafa Karaağaç atandı

Tomarza Yaşar Karayel Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uz. Dr. Mustafa Karaağaç atanarak görevine başladı
Kaynak: İHA
Tomarza Devlet Hastanesi Başhekimliğine Mustafa Karaağaç atandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KAYSERİ-Tomarza Yaşar Karayel Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uz. Dr. Mustafa Karaağaç atanarak gorevine başladı.

Uzun bir süre Tomarza Yaşar Karayel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev sürdüren KBB Uz. Dr. Cem Bahadır'ın tayininin çıkmasının ayrılmasından sonra Başhekimliğe Patoloji Uz. Dr. Mustafa Karaağaç atanarak görevine başladı.

Başhekim Uz. Dr. Mustafa Karaağaç yaptığı açıklamada, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Daha önceden Şanlıurfa İline bağlı Siverek Devlet Hastanesinde 1 buçuk yıl Başhekim olarak, 2 buçuk yıl kamu hastanelerinde il sağlık müdürlüğü başkan yardımcılığı görevini sürdürdükten sonra Tomarza Yaşar Karayel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanarak görevime başladım. Amacımız ilk etapta Tomarza İlçesinde Covid19 salgın hastalığı minimum seviyeye indirerek tamamen bitirmek. Pandemi sürecini başarı ile tamamladıktan sonra Allah nasip ederse güzel projelere imza atacağız” 

tomarza yasar karayel devlet hastanesi
uz.dr. mustafa karaagac
Yorum (6)
Doktor firat
Medimagazin bu haberi ne gerekce ile yapmis ? Bu arkadasimiza hayirli olsun ama bunun haber degeri ne ? Ben de göz poliklinigi 7. Odaya atandim. Bunu da haber yapin lutfen
42
Cevapla
kemal
Haber değeri olmayan bir haber. Türkiyede toplam 992 il-ilçe, 1000 den fazla devlet hastanesi var. Her hastane başhekimi değiştiğinde bunun haberini mi yapacaksınız?
72
Cevapla
Uzman
Vay be kimileri mesleğine yönetici olarak başlıyor ne hikmetse öyle de emekli oluyor. Covid bakmayan yöneticiler covid hakkında konuşuyor. Güzel ülkem.
114
Cevapla
a.s
Eee olmuşsa olmuş, bunun haber değeri nedir acaba?? Her gün her ilde ilçedeki hastanelerde başhekimler ya da diğer yöneticiler değişebilir. Ulusal bir sitede yayımlanmasının kime ne faydası var?
174
Cevapla
Mehmet celaloğlu
Mustafa Bey'le Siverek gibi zor bir ilçede beraber çalışma fırsatım oldu. Keşke daha fazla çalışıp hem yöneticilik vasfindan hem de yüksek ahlaki duruşundan biraz daha faydalansaydım. Çünkü kendisi verdiği kararlar ve aldığı önlemler ile çok iyi bir yönetici olduğunu kanıtlamıştır. Çok daha iyi görevlere layık olduğuna inanıyorum. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir