Medimagazin logo

TTB'den Seda Sayan'ın programına konuk olan Opr. Dr. Banu Küçükpolat'a inceleme talebi

Sabahın Sultanı Seda Sayan programına çıkarak dans etmesiyle gündem olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat'a Türk Tabipleri Birliği'nden inceleme talebi geldi.
Kaynak: haberturk.com - Demet Demirkır
TTB'den Seda Sayan'ın programına konuk olan Opr. Dr. Banu Küçükpolat'a inceleme talebi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Habertürk'ten Demet Demirkır'ın haberine göre, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat, Sabahın Sultanı Seda Sayan programına çıkarak dans etmesiyle gündeme geldi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Op. Dr. Küçükpolat hakkında inceleme talebinde bulundu.

TTB'den inceleme talebi

TTB tarafından Tabip Odası Başkanlığına gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Sabahın Sultanı Seda Sayan" adlı televizyon programında konuk olan Op. Dr. Banu Küçükpolat'ın tıbbi deontoloji ve hekimlik meslek etiği kuralları ışığında disiplin işlemleri yönünden değerlendirilmesini ve sonucundan tarafımıza ve ilgililerine bilgi verilmesini bekleriz."

 

 

opr. dr. banu küçükpolat
seda sayan
program
konuk
Yorum (7)
Port
Bişey çıkmaz özel hayatı
7
Cevapla
Betül
Bravo TTB ye! Ülkede doktorların bin tane sorunu varken bunu dert edinmiş kendine, üyeler fazla magazin seyrediyor galiba
13
Cevapla
OPR DR
TTB NE YAPARSINIZ MERAK EDİYORUM HEKİMLERİN TÜM SORUNLARI BİTTİ Mİ ACABA.....
10
Cevapla
murat 124
Port (Op.dr) iste o konuda belli cizgi var mi bilemiyorum da..neresi ozel hayati neresi degil..eger bu hareketleri banu*** diye yapmis olsaydi ozel hayat derdim.ama Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu *** olarak programa katilip reklam yapip birseyler birseyler ise..sanirim bu pek de ozel hayat olmayabiliyor. ayrica karaambar kamyoncular birligi ilgilenecek degil ya..ttb nin yetki sahasi. o konuda ses cikartilmazsa 3 gun sonra baslarlar tacize soylemedi demeyin..
10
Cevapla
hasan
TTB şimdide reklam yaptı diye soruşturma açacak. Kısacası hekimlerin her tavrı her hareketi insafsızca eleştiriliyor. Meslektaşımız Trakyalı olması nedeniyle oyun havalarına özel ilgisi olabilir. Oda kimseyi ilgilendirmez. TTB bir ara kapitalistler diye muayenehaneciliği kötülüyordu, şimdi hala karşı. Tahminim dans ettiği diye değil, muayenehaneye hasta çağırdı diye eleştirilecek. bir sürü sülükcü, kuppacı varken sadece hekimlerin göz önüne alınması bana garip geliyor. Korkarım bizim gibi bazı hekimlerde dindar diye eleştirilmez.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir