Medimagazin logo

TTB'nin 'Gara' paylaşımı sosyal medyada tepki topladı

Türk Tabipler Birliğinin resmi Twitter hesabından yaptığı 'Gare' paylaşımı, tepkilere neden oldu. Terör örgütü PKK'nın şehit ettiği 13 Türk vatandaşıyla ilgili yapılan paylaşımda Gara yerine PKK'nın söylemlerinde olduğu gibi 'Gare' denmesi ve 'şehit' ifadesine yer verilmemesi üzerine sosyal medyada tepki topladı
TTB'nin 'Gara' paylaşımı sosyal medyada tepki topladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türk Tabipler Birliğinin (TTB) sosyal medya hesabı Twitter'dan Gara'da Türk askerinin şehit olmasına ilişkin yaptığı paylaşım tepki topladı ve "TTB Kapatılsın" hashtagiyle gündem oldu.

"Gare'de yaşamını yitirenlerin başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyor ve 13 yurttaşımızın sağ salim kurtarılamaması nedeniyle de çok üzgün olduğumuzu belirtiyoruz. Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi." ifadelerinin kullanıldığı paylaşım üzerine tepkiler çığ gibi büyüyor. 

TTB'nin, PKK yanlısı olduğu söylemlerinin dile getirildiği paylaşımlarda, "şehit" ifadesinin kullanılmamış olması, PKK'dan söz edilmemesi ve PKK'nın telaffuz ettiği gibi Gare ifadesine yer vermiş olması kullanıcılar tarafından vurgulandı. 

İşte TTB'nin paylaşımına gelen tepkilerden bazıları: 

ttb
ttbkapatilsin
sehit
gara
gare
pkk
Yorum (3)
Hasan Akdemir
Ben de : " TTB bu sefer rengini belli eden açıklamayı yapmayıp halkın öfkesini üzerine çekmeyecek kadar akıllanmış " dediydim ki ....
26
Cevapla
hasan
Eskiden komünizmi savunurlardı. Kübayı ve Rusyayı çok severlerdi. Ancak kominist olmaktan çok Rusçuydular ve İstiklal marşımız yerine Rus marşı enternasyoneli söylerlerdi. Şimdi Amerikancı olmuşlar. Hey Allah, Amerikancı denilen ülkemizin sağcıları Amerikadan nefret ederek uzaklaşırken bu sosyalistlerin Amerikancı olmaları garibime gitti. Olsun belki de ülkemize Amerikadan bir yardım! gelmesini sağlarlar. Ancak, dikkat etsinler batının ve Amerikanın hümanizmini savunsunlar, Martin Luterci olsunlar, sakın Amerikancı olup ülkemizi hatta tüm dünyayı teröristlerle doldurmasınlar.
12
Cevapla
M Fatih Sarı
Farklı 2 ilde 2 kez üye olup, faşist zihniyetleriyle başedemeyip istifa ettiğim kürtçü örgüttür. Enterasan olan bu faşist düşünce yapısındakilerin kendini sosyalist ve hümanist olarak görebilmesi ve seçilebilecek kadar oy alabilmesidir. Tamam devlete tapılmasın, acımasızca eleştirebilsin. Ama TTB, ''TeCe'' e umarsızca sallarken ; PeKeKe! söz konusu olunca sağır dilsiz kesiliyor. Zaten meslek örgütü olmaktan çok uzaklar. Bari saçma sapan açıklamalarla bizi töhmet altında bırakmasalar. Bir doktor olarak TTB beni temsil etmemektedir. TTB uygulama ve kamuoyu açıklamalarını da ret ediyorum.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir