Medimagazin logo

TTB'nin karşı çıktığı Barış Pınarı Harekatına 19 Tabip Odası'ndan destek

Barış Pınarı Harekatına Tabip Odalarından destek mesajı geldi
Kaynak: MEDİMAGAZİN
TTB'nin karşı çıktığı Barış Pınarı Harekatına 19 Tabip Odası'ndan destek
Fotoğraf: DHA
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

TSK'nin Suriye Milli Ordusu'yla Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatına Tabip Odaları destek verdi. 


Sağlık kadromuz cephe gerisinde, sınır hattında ve sınır ötesinde askerlerimizin yanı başında! 


Türk Ordusunun her zaman yanında olduklarını belirten Kayseri, Konya, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Sivas-Erzincan, Niğde, Çorum, Erzurum, Karaman, Zonguldak, Afyonkarahisar,  Nevşehir, Amasya, Malatya, Sakarya, Kastamonu-Çankırı, Tokat, Aksaray  ve Kırşehir Tabip Odaları'nın yayımladığı mesaj şu şekilde:

"Ülkemizin milli birliği ve bütünlüğüne kast eden DEAS, PKK, YPG gibi terör örgütleri ve bunları destekleyen oluşumlara karşı başlatılan BARIS PINARI HAREKATI mutlaka zaferle sonuçlanacaktır. Her fırsatta ülkemize ve devletimize yönelik adımların atıldığı bu bataklığı Türk Ordusu kurutacaktir. Tabip Odaları olarak Devletimiz ve kahraman Türk Ordumuzun her zaman yanındayız. Allah CC askerimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun ve muzaffer eylesin." 

TTB ise Barış Pınarı Harekatına aralarında DİSK, KESK ve TMMOB ile ortak bildiri yayınlayarak karşı çıktığını açıklamıştı.
 

 

 

tabip odası
barış pınarı harekatı
Yorum (2)
adem
içimizdeki irlandalı hain doktorlardan ve tabip odalarından ses yok
4
Cevapla
Hasan Akdemir
Savaşta da barışta da bizim evlatlarımızdan oluşan ordumuzun hep yanındayız. Savaş kaçınılmazsa şehadet ödülü, bir kaç metrekare için ise cinayet cezası vardır. Hükümetimizin bu savaşta kayıplarımızı artıracağını ve gelecekte yeni savaşlara zemin hazırlayacağını düşündüğüm tek hatası; " Toprak bütünlüğüne saygılıyız " dedikleri Suriye'nin resmi otoritesiyle masaya oturmaması.
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir