Medimagazin logo

Ünlü hekim 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklandı

Kadın hastalıkları (jinekoloji) uzmanı Prof. Dr. Fecrialem Sevilen, İstanbul Nişantaşı’nda bulunan özel muayenehanesinde iki ayrı kadın hastasına “nitelikli cinsel saldırı”da bulunduğu gerekçesiyle tutuklanıp cezaevine gönderildi
Kaynak: NTV
Ünlü hekim 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ünlü jinekoloji profesörü Fecrialem Sevilen (68), Nişantaşı'nda muayenehanesinde iki hastasına nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Prof. Dr. Fecrialem Sevilen'in hastası olan iki mağdur, geçtiğimiz günlerde polise başvurarak tanınmış profesörün Nişantaşı'nda bulunan muayenehanesinde cinsel saldırıya uğradıklarını iddia etti.
İki mağdurun beyanları birbirini teyit eder nitelikte olunca Prof. Dr. Sevilen savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Polis, şüphelinin telefon ve bilgisayarına inceleme yapmak üzere el koydu.

"MÜSTEHCEN FİLM İZLETTİRDİ"

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Prof. Dr. Sevilen, ifadesinde, 44 yıllık hekim olduğunu, 38 yıldır ise öğretim üyeliği yaptığını vurgulayarak suçlamaları kabul etmedi. Mağdurların şikâyet ettikleri davranışların tedavinin bir gereği olduğunu iddia eden Prof. Sevilen, hastalara gönderdiği özel mesajların ise tüm hastalarıyla yaşadığı bir durum olduğunu öne sürdü. Mağdurların örtüşen beyanları ve profesörün hastalara gönderdiği mesajları delil kabul eden mahkeme, kuvvetli suç şüphesi bulunduğu gerekçesiyle Prof. Dr. Fecrialem Sevilen'i cezaevine gönderdi. Tutuklama kararında, şüphelinin mağdurlara özel hayatlarına dair mahrem sorular sorduğuna ve muayenehanede müstehcen filmler seyrettirdiğine vurgu yapıldı.

capa tip fakultesi
fecrialem sevilen
Yorum (3)
Coşkun Göğen
Profesör Fecrialem adınız gibi bir alemmişsiniz.Zaten muayenede hergün aynı şeyleri görüyorsunuz.İnsan bıkar yahu aynı şeyleri görmekten.Teessüf ederim!
4
Cevapla
Veli Ballı
Acaba cinsel saldırı anında , nitelikli ve niteliksiz ayrımı neye göre yapılıyor ?
1
Cevapla
Hasan Akdemir
Sevilen hocanın sevilmeyen şeylerle medyada haber olması ahlaken sıkıntılı bir durumken yaşına baktığımda aceba demansa bağlı hipersexüalite mi yaşıyor diye de araştırma yapılmasını tavsiye ederim.
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir