Medimagazin logo

Ürolog ve beyin cerrahı, 'ameliyat gerekli mi değil mi' yüzünden kavga etti!

Samsun'un Bafra ilçesinde özel bir hastanede görev yapan Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Yakup S.'nin, bir hastanın ameliyatı konusunda tartıştığı aynı hastanedeki Üroloji Uzmanı Dr. Hacı Bekir Genişer'i darbettiği öne sürüldü. Yüzünde morluklar oluşan ve 7 gün iş göremez raporu alan Dr. Genişer, meslektaşından şikayetçi oldu.
Ürolog ve beyin cerrahı, 'ameliyat gerekli mi değil mi' yüzünden kavga etti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SAMSUN-Olay, önceki gün Bafra ilçesinde özel bir hastanede meydana geldi. Üroloji Uzman Dr. Hacı Bekir Genişer, idrar yollarında rahatsızlığı bulunan bir hastayı ameliyat etti. Dr. Genişer, sağlığına kavuşan hastayı taburcu etmeden, hastaya daha önce bakan aynı hastanede görevli Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Yakup S.'ye danıştı. Dr. S., hastanın ameliyatının gereksiz olduğunu, tedavi yöntemleri uygulanabileceğini belirterek Dr. Hacı Bekir Genişer ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dr. Yakup S., iddiaya göre yumrukla Genişer’e saldırdı. Hastane görevlileri müdahale ederek, kavga eden iki doktoru ayırdı.

7 GÜN İŞ GÖREMEZ RAPORU ALDI

Aldığı yumruk darbeleri sonucu yüzünde morluklar oluşan Dr. Hacı Bekir Genişer, 7 gün iş göremez raporu aldı. Genişer, savcılığa başvurarak meslektaşı Yakup S. hakkında şikayetçi oldu. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Dr. Hacı Bekir Genişer, meslektaşının kendisine haksız ithamda bulunarak saldırdığını öne sürerek, "Beni yumruklamaya başladı. Odaya giren görevliler beni kurtardı. Kendisinden şikayetçi ve davacıyım. Ben hastayla ilgili yapılması gerekeni yaptım" dedi.

samsun
doktor şiddeti
doktordan doktora şiddet
Yorum (2)
feridun baysal
değermi?
15
Cevapla
r.yılmaz
Ne oluyor yahu bize ! Onca yalnizligimiza , kimseler tarafından anlasilamama sorunumuza , her türlü baskı altında ezilmemize rağmen, mağdur olduğumuz şiddeti birbirimize uygulamak da ne demek !? Farkında mısınız, egomuz ve mesleki hirslarimiz bizi her gecen gün daha değersiz kılıyor...oysa en kutsal birkac meslekten birine sahibiz şükürler olsun ki..
16
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir