Medimagazin logo

Yarın İstanbul'da kamu görevlileri izinli: Sağlık çalışanları hariç!

İstanbul Valiliği, güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında görevli kamu çalışanlarının yarın idari izinli olacağını açıkladı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Yarın İstanbul'da kamu görevlileri izinli: Sağlık çalışanları hariç!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - İstanbul Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli personelin yarın idari izinli olduğunu açıkladı. Valilik açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur,işçi ve diğer personel 26 Ocak 2022 Çarşamba günü tam gün idari izinli sayılacaklardır"

"Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul, engelli ve hamilelerin 26-27-28 Ocak 2022 tarihlerinde izinli sayılacaklardır"

i̇stanbul
kamu görevlileri
istanbul valiliği
sağlık hizmetleri
Yorum (2)
Ali kızılkanat
Bu ayrımcılık neden yapılıyor yoksa sağlık çalışanlarınınki can değilmi,onların çocukları yokmu....?.sağlıkta şiddet işte bu kararlardan besleniyor....
28
Cevapla
Mercan
Ayrımcılık diyen doktor arkadaşım maalesef saçmalamış, elbetteki sağlık çalışanları her türlü afet durumunda görevinin başında olmak zorunda, ne yapmak lazım, herkes gibi işe gitmeyip hastaneleri boşaltmamız mi gerekiyor, bizlere çok haksızlık yapıldığı doğru ama yorum yaparken de azıcık mantıklı düşünelim. Sağlık sistemini mobbing, haksızlık, şiddet, ücret adaletsizliği her konuda eleştirebilirim, ama kar yağdı biz de herkes gibi işe gitmeyelim denebilir mi?
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir