Medimagazin logo

Yemeğini geç getiren doktoru önce silahla vurdu sonra bağ evini arazi aracıyla yıktı

Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı Doktor Ayhan Ağaoğlu, çiftliğinde silahlı saldırıya uğradı. İddialara göre, Dr. Ağaoğlu'nun çiftliğinde çalışan bir kişi yemeğini geç getirdi diye tartıştığı doktoru önce tüfek ile vurdu sonra ise bağ evini arazi aracıyla yıktı.
Yemeğini geç getiren doktoru önce silahla vurdu sonra bağ evini arazi aracıyla yıktı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

BALIKESİR-Edinilen bilgiye göre, Havran ilçesi kırsal Büyükşapçı Mahallesi'nde Doktor Ayhan Ağaoğlu’nun sahibi olduğu çiftlikte çalışan S.E., doktordan yemek istedi. Yemeği alarak çiftliğe gelen Dr. Ağaoğlu ile çalışanı arasında “Yemeği geç getirdin” tartışması çıktı.

Sözlü tartışma büyüdü ve S.E. tüfek ile Dr. Ayhan Ağaoğlu’na ateş açtı. Açılan ateşte Dr. Ağaoğlu ayaklarından yaralandı. Sinirini alamayan S.E. dana sonra arazi aracı ile Ağaoğlu’na ait bağ evini yıkmaya çalıştı.

Olayın duyulmasından sonra S.E. jandarma tarafından gözaltına alındı. Yaralı doktor Ayhan Ağaoğlu ise Edremit Özel Hastanesinde ameliyata alındı. Ağaoğlu’nun hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Şüpheli S.E. jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

yemeğini
geç
getiren
doktoru
önce
silahla
vurdu
sonra
bağ
evini
arazi
aracıyla
yıktı
Yorum (3)
Dr
Sırf haberin içinde doktor var diye bu mecrada haber olmasına gerek yok olay hastanede değil olayın içeriği nedir bilinmiyor içinde doktor geçen her olay bizi ilgilendirmiyor
42
Cevapla
Ozan
Haberde adı geçen kişinin doktor olması ile olayın ne alakası var? Olay hastanede mi gerçekleşmiş? Görev başında mı olmuş? HAYIR. O zaman neden böyle saçma bir haber yapıyorsunuz?
48
Cevapla
naber
olay çiftlikte oluyor. ÇİFTLİK... düşündürücü
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir