Medimagazin logo

Yeni bir doktor dizisi geliyor! “Mucize Doktor”un çekimleri başladı!

Yeni sezonun iddialı işleri arasında şimdiden yerini alan ve FOX izleyicisiyle buluşacak dizinin çekimleri devam ediyor.
Yeni bir doktor dizisi geliyor! “Mucize Doktor”un çekimleri başladı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dünyaca ünlü dizi The Good Doctor’dan uyarlama olan Mucize Doktor isimli dizi, Fox TV’de yayınlanacak.

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı “Mucize Doktor”un çekimleri geçtiğimiz gün Bilecik’te başladı. Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan “Mucize Doktor”un başrolünü Taner Ölmez üstlenecek.

 

3 yıl sonra yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Taner Ölmez, proje ile ilgili heyecanını: “Bu uyarlama televizyon için büyük bir adım olduğu gibi beni de son derece heyecanlandıran bir iş oldu.” diyerek belirtti.

 

Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da kadrosunda barındıran “Mucize Doktor”, Eylül’de FOX’ta.

 

 

mucize doktor
the good doctor
fox tv
onur koralp
pinar bulut
Yorum (5)
mucize
Bir bu eksikti...
23
Cevapla
diş hekimi
hasta sorumluluklarını bilmeyen ama hasta haklarını ezberlemiş hastalara ,mola vermeksizin hizmet veren kimi zaman sözlü kimi zaman fiziksel şiddete ugrayan buna rağmen mesleğine aşık biz doktorlar yani mucize doktorlar ve degerli saglık personelleri bizim dizimiz baslıyormuş
2
Cevapla
Ahmet Perin
Yabancı dizilerin çakmasını yapacaklarına alt yazılı ya da Türkçe seslendirme yapıp yayınlasalar daha iyi. Orjinali varken aynısını yerli oyuncularla çekmenin ne anlamı var ki... Israf... Oyuncuların bile fazla bişey yapmalarına gerek yok.. Orjinalini izle, aynısını oyna işte... Tembellik... Yaratıcı orjinal dizi yapsanıza... Ama yok.. Kolayı var, .... halk da zaten yiyor işte...
3
Cevapla
Berkant Atay
Asistan cerrah ta ne acaba?
2
Cevapla
Mücesser
Uyuşturucu nun vu' ku buldurmasiyla bu dizi yi buraya nakil yapıyorlar,... Vicdanlarinizin azábina çok yazık..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir