Medimagazin logo

Yeni Şehir Hastanesi geliyor: Eskişehir Şehir Hastanesi

Eskişehir Sağlık Müdürü Uğur Bilge, Eskişehir Şehir Hastanesinin 30 Ekim'de hizmete gireceğini belirtti.
Kaynak: AA
Yeni Şehir Hastanesi geliyor: Eskişehir Şehir Hastanesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bilge, yazılı açıklamasında, Şehir Hastanesinin Eskişehir'e yapılan en büyük sağlık yatırımlarından biri olarak hizmet kalitesini üst düzeye çıkaracağını ve bölgenin en ileri sağlık merkezlerinden biri olacağını belirtti.

Hastaların, içinde banyo ve tuvalet bulunan bir veya iki kişilik odalarda, nitelikli yataklarda hizmet alacağını aktaran Bilge, yatak kapasitesinin bin 86 olduğunu aktardı.

Yüksek standart ve konfora sahip odaların 402 adedinin tek, 191'inin çift kişilik olduğunu ifade eden Bilge, hastanede 37 ameliyathane, 153 yataklı yoğun bakım ünitesi, 264 poliklinik, 24 yataklı diyaliz ünitesi ve 122 yataklı onkoloji yoğun bakım ünitesi bulunduğunu, 90 yatağın ruh sağlığı bölümüne ayrıldığını kaydetti.

 Bilge, "Eğitim Araştırma Hastanesi" unvanlı Şehir Hastanesine, Eskişehir Devlet Hastanesinin 27 Ekim'de taşınmaya başlanacağını, 30 Ekim'de de açılışının yapılıp, poliklinik ve acil yatan hasta hizmetine geçileceğini bildirdi. 

eskisehir
uğur bilge
Yorum (2)
Hasan Akdemir
Eskişehir Devlet Hastanesi'ndeki kardeşlerimizin artısı-eksisiyle bu konu hakkındaki yorumlarını görmek isteriz. Ulaşım sorunu , yetki sahası, poliklinik çalışma sistemi, döner sermaye beklentileri, eski hastanenin ve semt polikliniklerinin ne olacağı şeklinde sorular cevap bekliyor.
42
Cevapla
Akın savci
Doktorların yorum yazmak için ne halleri nede cesaretleri kaldı
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir