Medimagazin logo

Yeni şehir hastanesi için proje ihaleye çıktı: 900 yataklı olması planlanıyor

Ordu yıllardır hasretle beklediği Şehir Hastanesine nihayet kavuşuyor
Kaynak: İHA
Yeni şehir hastanesi için proje ihaleye çıktı: 900 yataklı olması planlanıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, 900 yataklı Şehir Hastanesinin proje ihalesine çıkıldığını ve en kısa sürede temelinin atılarak inşaatına başlanacağını açıkladı.

Başkan Güler, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir araya geldi. Başkan Güler, görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada “Başta Sayın Cumhurbaşkanımızla ve Sağlık Bakanımızla proje ihalesine çıkılan Şehir Hastanemizi görüştük. Cumhurbaşkanımız proje ile çok yakından ilgileniyor. İlimizin çok büyük ihtiyacını kökten çözmek için Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere sayın Sağlık Bakanımıza gösterdikleri candan destekleri ve gönül dolusu yardımları için Ordu halkı adına çok teşekkür ediyorum. Proje ihalesine çıkılan Ordu Şehir Hastanemiz Ordu’muza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

ordu şehir hastanesi
ordu şehir hastanesi
Yorum (2)
ömer hayyam
hastaneler 4 duvar betondur...para kaybı... çok fazla hastane yapılıyor... herkes yine hasta...
11
Cevapla
Serkan Altunbaş
Deprem gerçeği ile yaşadığımız ülkemizde bir an önce eski yapılari ileri teknoloji ve gelişmiş mühendislik kurallarına göre inşa ederek kurtulmaliyiz. Bu yapıların başında hastaneler,okullar,konutlar onceliklidir diye düşünüyorum.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir