Medimagazin logo

Yoğun bakımı basıp doktora saldırdılar

Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören yakınlarının hayatını kaybetmesi sonucu bir grup, hastane çalışanlarını suçlayarak, yoğun bakım servisini basıp, doktora saldırdı. Olayda 4 polis memuru hafif şekilde yaralandı, gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.
Kaynak: DHA
Yoğun bakımı basıp doktora saldırdılar
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, dün öğleden sonra Şehitkamil Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım servisi bölümünde meydana geldi. 3 gündür koronavirüs nedeniyle Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören Halil K., doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Halil K.’nin yakınları ise ölümde hastane ihmali olduğunu iddia ederek doktora saldırdı. Saldırı karşısında doktor ve diğer sağlık çalışanları kendisini odaya kilitledi. Grup, yoğun bakımı servisinin camlarını kırdı. Bu sırada bazı tıbbi malzemeler zarar gördü.

Olayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi kalabalığı havaya ateş açarak dağıttı. Arbede sırasında 4 polis hafif şekilde yaralanırken, 5 kişi ise gözaltına alındı.

3 saldırgan tutuklandı

Emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, ismi açıklanmayan 3 kişi ise tutuklanarak cezaevine konuldu.
 

 

doktora saldiri
sehitkamil devlet hastanesi
yogun bakim servisi
koronavirus
Yorum (3)
Sağlıkta
Bu tiplere göz açtırmayacaksın. Hemen içeri. Sorgu morgu içerdeyken, öyle salıverme filan yok. Yoksa bu işin sonu iyi görünmüyor
28
Cevapla
DURMUŞ ALİ MIRIK
SAĞLIKTA ŞİDDETİ - ŞİDDETLE KINIYORUM. BU TİP İNSANLARI HEMEN ANIDA SORGUSUZ İÇERİ ATIP EN AZ ALTI AY YATACAK VE BİR YIL SAĞLIKTAN HİZMET ALMAYI TAMAMEN ÜCRETLİ OLACAK VEYA BU KİŞİLERİ VETERİNERE SEVK ECEDEN...
13
Cevapla
acilde
aciller perişan halde . devamlı saldırı ve hakaretlere uğruyoruz.mahkeme mahkeme sürünmekten bıktık.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir