Medimagazin logo

Bakan Koca: Günlük 750 bin doz ile en yüksek doza ulaşıyoruz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 750.000 kişinin aşı randevusu aldığını duyurdu.
Bakan Koca: Günlük 750 bin doz ile en yüksek doza ulaşıyoruz
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden  "750.000 kişi bugün, 11 Mart 2020’den sonraki hayatlarının belki de en mutlu anlarını yaşayacak." açıklamasını yaptı.

Bakan Koca ayrıca bugüne kadar uygulanan en yüksek doz aşılmanın yapılacağını  "Şu ana kadarki en yüksek günlük doza ulaşıyoruz: Bir günde 750.000 doz. Kısa süreliğine geçerli bir ilk!" sözleriyle aktardı.

fahrettin koca
aşı
750 bin
sağlık bakanı
Yorum (1)
Can K
Aşılama planlı ilerlemiyor. Hastanelerin iş yükü belli, ama hala hastanelere planlama yapılıyor. Hastanelerde poliklinikler kapatılıyor, aşı polikliniği olacak diye. Peki poliklinik hizmeti nerede görülecek? Bunun cevabı yok. Sayın Bakan, lütfen çok acele hastaneler dışında aşılama merkezleri kurun. Bu merkezlere hastaneler, asm ve tsm'lerden ekipler görevlendirilsin. Sağlık Bakanlığı Hastaneleri bina ve personel olarak bir taraftan kendiişini yaparken bir taraftan da bu işin altından kalkamaz. Ayrıca fabrika, otel, avm gibi çok sayıda işçi çalıştıran işyerlerinde işçilerin aşıları doğrudan orada yapılsın.
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir