Medimagazin logo

Bir kayıp daha: 2 çocuk annesi Selver hemşire, koronavirüse yenik düştü

Konya'da pandemi hastanesinde görev yapan 2 çocuk annesi hemşire Selver Kuşçu Ünal, koronavirüse yenik düştü
Kaynak: DHA
Bir kayıp daha: 2 çocuk annesi Selver hemşire, koronavirüse yenik düştü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kentteki pandemi hastanelerinden biri olan Beyhekim Devlet Hastanesinde görev yapan hemşire Selver Kuşçu Ünal (36), 11 Kasım’da koronavirüse yakalandı. Kronik astım hastası olan Ünal, görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı. Bir anda durumu ağırlaşan Ünal, 22 Kasım günü Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 13 yıllık sağlık çalışanı Selver Kuşçu Ünal, doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BAŞSAĞLIĞI

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmek Koç yayınladığı başsağlığı mesajında, "Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ebe/hemşire olarak görev yapan mesai arkadaşımız Selver Kuşçu Ünal’ın Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dilerim.” ifadeleri kullanıldı.

pandemi
hemsire
koronavirus
prof. dr. mehmek koc
covid-19
Yorum (3)
Emekli hemşire
İçim acıdı, mekanın cennet olsun. Hakkini helal ediyor musun diye sorulduğunda etme. Sağlık çalışanlarını şamar oğlanı yapan bu sistem sizleri, birer ikişer bizden alıyor.
6
Cevapla
tuurul
Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun güzel insan. Senin emeklerini ancak ve ancak Allah verir, kronik astımla seni idari izinli saymayan çarpık sistem değil...
6
Cevapla
ömer faruk atay
Gerçekten yürek yakan bir ölüm.Çok üzüldüm.Ailesine sabır dilerim.Allah rahmet eylesin.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir