Medimagazin logo

Prof. Dr. Ceyhan: Delta varyantıyla ilgili iki aydır hiçbir bilgi yok

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Sağlık Bakanlığı'nın açıklaması gereken en önemli bilginin 'Delta varyantının Türkiye'deki yayılım oranı' olduğunu söyledi. Ceyhan, "İki ay önce Sayın Bakan '5 tane Hindistan varyantı tespit ettik' dedi ve iki aydır hiçbir bilgi yok" ifadesini kullandı.
Kaynak: Sputnik News
Prof. Dr. Ceyhan: Delta varyantıyla ilgili iki aydır hiçbir bilgi yok
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hacettepe Üniversitesi Tıp fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Habertürk TV'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının seyrine ilişkin konuştu.

'Dördüncü dalga' ihtimalini değerlendiren Ceyhan, "Sonbahara kadar toplumun yüzde 70-75'ini aşılamadan girerseniz dördüncü dalga kaçınılmaz" dedi.

Ceyhan, Sağlık Bakanlığı'nın açıklaması gereken en önemli bilginin 'Delta varyantının' Türkiye'deki yayılım oranı olduğunu söyledi.

"Herkes, Sağlık Bakanlığı'ndan aşı oranları, aşı ile ilgili bilgiler bekliyor. Fakat, Sağlık Bakanlığı'ndan beklenmesi gereken en önemli bilgi Delta varyantı ne kadar?" diye konuşan Ceyhan, "İki ay önce Sayın Bakan '5 tane Hindistan varyantı tespit ettik' dedi ve iki aydır hiçbir bilgi yok" ifadesini kullandı.

mehmet ceyhan
sağlık bakanlığı
delta varyantı
yayılım oranı
Yorum (1)
bir vatandaş
Bay kötümser geri döndü.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir