Medimagazin logo

Salgında simge bir gün: Sağlık Bakanı rutin seyrin dışında bir konuşma yapacağını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu akşam olağan seyrin dışında bir konuyla ilgili açıklamada bulunacağını duyurdu.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Salgında simge bir gün: Sağlık Bakanı rutin seyrin dışında bir konuşma yapacağını açıkladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından saat 18.00'de açıklama yapacağını duyurdu. Bakan yeni bir konuyu gündeme getireceğini şu sözlerle ifade etti:

"Salgınla mücadele sürecimiz açısından simge bir gün! 18:00’da, rutin seyrin dışında bir konuşmayla huzurlarınızda olacağım. Gündeminizdeki konular, başlıklarımız arasında. 18:00’da buluşmak üzere."

Öte yandan koronavirüse karşı mücadelede uygulanan toplam doz aşı miktarı 100 milyona yaklaştı.

sağlık bakanı
fahrettin koca
salgınla mücadele
sosyal medya
Yorum (11)
Mehmet Aytor
örneğin: Döner sermaye sistemini kaldırıyoruz. Tüm sağlık çalışanları eğitim, sorumluluk risk kriterlerine göre eşdeğer makamlarla maaş alacaklar. Nöbet ücretlerini olması gerektiği gibi tüm kısımlarda 2 kat yaptık. Hiçbir Sağlık çalışanına Dava açılamayacak, davalar Bakanlığa açılacak ve yapılan ameliyatın ücretinin 10 katını geçemeyecek ve adliyeden kaynaklı faizlerden sorumlu tutulmayacak. Askeri hastaneler olması gerektiği gibi tekrar açılacak. Sivilden askeri bölgeye geçici görev olmayacak. Hiçbir sağlık çalışanı hiçbir gerekçe ile ayda 130 saatten fazla nöbet tutmayacak. vs vs. Rüyamı...
71
Cevapla
RADYOLOG
2 sinovac lı herkes 1 biontech aşı olsun bu salgını yenelim.. tahminen bunu söyleyecek...
6
Cevapla
bir vatandaş
aşı olmayın gerek yok diyecek.
1
Cevapla
E.M.
SAYIN SAĞLIK BAKANI, PANDEMİDE COVİD SERVİSLERİNDE POLİKLİNİKLERİNDE VE PCR LABORATUVARLARINDA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN HEKİMLERİN EK ÖDEMELERİNDE BİR DÜZENLEME DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ?
16
Cevapla
Mahmut k.
Covid ile ilgili birimlerde çalışanlara döner sermaye düzenlemesi yapılacaktı.unutuldu sanırım?
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir