Medimagazin logo

Epilepsiye dikkat çekmek için fotoğraf yarışması

Sanofi ve Türkiye Epilepsi ile Savaş Derneğinin epilepsiye dikkat çekmek için birlikte düzenledikleri fotoğraf yarışmasına ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut destek veriyor
Epilepsiye dikkat çekmek için fotoğraf yarışması
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dünyada 50 milyon kişinin etkilenmesi nedeniyle en yaygın nörolojik bozukluklardan biri olan epilepsi hastalığına dikkat çekmek amacıyla Türk Epilepsi ile Savaş Derneği, Sanofi’nin desteğinde “Epilepsiye Objektif Ol” isimli bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut jüri üyeleri arasında yer alıyor. 6 yaşından büyük herkesin katılabildiği yarışmaya son başvuru tarihi 27 Nisan 2016

Dünyada ve Türkiye’de yenilikçi politikası ile ilaç sektörünün öncülerinden olan Sanofi, tedavi yöntemleri geliştirmenin yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle de hastalıklara karşı farkındalık yaratacak önemli çalışmalar yürütüyor.

 

Türk Epilepsi ile Savaş Derneğinin, Sanofi’nin desteğinde epilepsiye dikkat çekmek için bu yıl ikinci kez düzenlediği ve jüri üyeleri arasında ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un da yer aldığı yarışma ile epilepsiye ilişkin farkındalık yaratılması ve hastaların sosyal yaşama katılımlarının teşvik edilmesi amaçlanıyor. Toplumda “sara hastalığı” olarak da bilinen epilepsi, beyin damar hastalıklarından sonra toplumda en sık görülen nörolojik hastalık olarak sınıflandırılıyor.

 

Yarışmaya 6 yaşından büyük herkes katılabiliyor

6 yaşından büyük herkesin katılabildiği yarışmaya başvurular 27 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecektir. 6-16 ve 17 yaş üstü olmak üzere iki farklı yaş kategorisinde düzenlenen yarışmada her kategorinin birincisine 2.500 TL, ikincisine 2.000 TL, üçüncüsüne 1.500TL ve dördüncüye mansiyon ödülü olarak 1000 TL ödül verilecektir. Dereceye giren fotoğrafların yıl içerisinde özel bir tören ile sergilenmesi planlanmaktadır.

 

Yarışmaya web sitesi ya da posta yoluyla başvuru yapılabilir

www.epilepsiyeobjektifol.com internet adresinden ve posta yoluyla başvuru yapılabilen “Epilepsiye Objektif Ol” fotoğraf yarışmasına en fazla üç fotoğraf ile katılmak mümkün. Posta ile başvuru yapmak isteyenler fotoğraflarını CD’ye veya taşınabilir belleğe kopyalayarak veya fotoğraflarının çıktılarını alarak “Cengiz Topel Caddesi, Ergin Sokak, B Blok, No:45 D:2 34337 Etiler, Beşiktaş” adresine gönderebilir. Yarışmaya başvuruda bulunurken fotoğrafların kısa hikâyelerinin de başvuru formuna eklenmesi gerekmektedir.

epilepsiye objektif ol
mehmet turgut
sanofi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir