Medimagazin logo

Tıp fotoğrafçılığı yuvarlak masa toplantısı

Hayatın hemen her alanında büyük bir yer kaplayan fotoğraf, tıp dünyasının da olmazsa olmazı ve profesyonel olarak ele alınması gereken bir meslek haline geliyor
Tıp fotoğrafçılığı yuvarlak masa toplantısı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 “Tıp Fotoğrafçılığı-Yuvarlak Masa Toplantısı”,  24 Haziran tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından İstanbul’da gerçekleştirilecek.
Ana teması  “tıbbi amaçlı fotoğraf çekimlerinin temel prensipleri ve önemi” olan tıp fotoğrafçılığı programına katılım ücretsiz olacak ve toplantı sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağatay Barut ve Doç. Dr. Mehmet Üzel tarafından tıp fotoğrafçılığı ile ilgili önemli bilgilendirmelerin yapılacağı programın detayları ise; gross ve klinik anatomi uygulamaları sırasında fotoğraf çekimleri için gerekli donanım ve çekim teknikleri, kadavra ve makroskobik spesimenlerin fotoğraflanması ile ilgili ipuçları, önceden hazırlanmış ışık ekipmanları ile örnek fotoğraf çekimleri ve çekilmiş fotoğraflar hakkında teknik değerlendirme konularından oluşuyor.

tıp fotoğrafçılığı
prof. dr. cagatay barut
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir